Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
abro je napisao(la):
zlatko je napisao(la):brate koliko te izasla ta klimatizacija
Ali je istina mora se priznatikiraj je napisao(la):Ako ti duva u kolena i na ruke dobices reomu ili neku bolest zglobova
Hajde stavi neku sliku brate,pa takvog tražimosanji je napisao(la):ima ima ja sam ugradio klimu u mog ursusa kupio sam klimu od audia na odpadu i odlicno radi, tako sam ugradivao i na zmaj kombaje ,...
Ajde ljudi ako neko ima neka odgovori, na predhodnim stranama ima mozda dva odgovora i nista vise, ja bih hteo da je stavim posto u ruji leti zna da bude pakleno, nije problem prolece, ali kad dodje zetva...zrine892 je napisao(la):Pitanje za koje imaju klimu u Belarusu ? Kako vam se pokazala klima u traktoru ? dali ste zadovoljni sa klimom ? ja sam cuo da nisu bas nesto zadovoljni sa klimom....
Više švrljaj po forumu;Milos.mtz je napisao(la):Ajde ljudi ako neko ima neka odgovori, na predhodnim stranama ima mozda dva odgovora i nista vise, ja bih hteo da je stavim posto u ruji leti zna da bude pakleno, nije problem prolece, ali kad dodje zetva...zrine892 je napisao(la):Pitanje za koje imaju klimu u Belarusu ? Kako vam se pokazala klima u traktoru ? dali ste zadovoljni sa klimom ? ja sam cuo da nisu bas nesto zadovoljni sa klimom....