Kladionica

Capone

Član
Učlanjen(a)
24 Jan 2025
Poruka
280
@Lule28 znaš da ima dosta lepših i korisnijih stvari u životu da radiš, nego juriti azijske prelaze koje nikad nećeš uhvatiti... ;) A ako već hoćeš da se držiš te rabote (lake zarade), nadji sistem koji će dugoročno da bude profitabilan prateći neke klubove ili ligu... Ne mora da bude fudbal, nego je bitno da ti bolje prepoznaješ šanse klubova od ponudjenih kvota. Evo npr neki su hvatali autsajdere @4,5 ili @6,5 sad na odbojkaškom SP. Kao što na fajnal foru rukometne LŠ kladionice nikad ne pogode pobednika, ili baš baš retko...

@Lule28 znaš da ima dosta lepših i korisnijih stvari u životu da radiš, nego juriti azijske prelaze koje nikad nećeš uhvatiti... ;) A ako već hoćeš da se držiš te rabote (lake zarade), nadji sistem koji će dugoročno da bude profitabilan prateći neke klubove ili ligu... Ne mora da bude fudbal, nego je bitno da ti bolje prepoznaješ šanse klubova od ponudjenih kvota. Evo npr neki su hvatali autsajdere @4,5 ili @6,5 sad na odbojkaškom SP. Kao što na fajnal foru rukometne LŠ kladionice nikad ne pogode pobednika, ili baš baš retko...
to sto se sad desilo na odb sp se nece desiti opet bar 10 godina,da ispadnu brazilci franucuzi itd

odavno sam pisao al ti mozda nisi to video

kvota se gadja izmedju 1.8 do 2.20 plafon

najvise 3 meca bi bilo pozeljno a eto moze i sa 4 mada je naravno veci rizik da puknes

jedini nacin da budes profitabilan u kladionici,drugacije siguran minus

i naravno ako te krene baksuz 2 dana da nista ne pogodis tipa 4 tiketa,pauza
ozbiljna kontrola mora postojati ili kraj nema te

sto rece AJS Nigrutin kod debelog sremca kad je gostovao u emisiji kaze klade se svi i kao svi kazu uvek mi fali jedan gol,jedna pobeda ili tako nesto i reko aj i ja da probam i na kraju kaze stvarno je tako----uvek nedostaje taj jedan par za neki ozbiljan novac i onda kaze kad sam uvideo da je stvarno tako batalio je kladjenje

al to opet ponavljam kad strpaju 10 meceva(kvota tipa 16) na tipa 4 crvene i na kraju nesto sto je uvek dolazilo 2+ bude 1 gol na mecu i corak propade tiket i lova zbog jednog gola

greska nije kod sremca
vec ovde

Poslednja izmena:
Dok sam se kladio nikad nisam tako... Uvek samo singl i kvota što veća (nebitno kolika), ali ne svaki dan.
Npr moja specijalnost je bila Irska premijer divizija, imao sam podatke o bukvalno svakom igraču svih klubova iz cele lige. Igralo se od marta do oktobra, nema tv prenosa, nem poznatih igrača, klubova - prvenstvo bilo totalno nebitno za kladioničare, samim tim i za kladionice.

Medjutim tokom godina se povežem sa lokalcima koji idu na te utakmice i koji mi šalju timske vesti bukvalno pre nego što klupski sajt objavi. Tipa braća Brennan (tri najbolja igrača Drogheda Utd neće igrati u petak jer su imali porodičnu tragediju. U sredu odigrano kontra tog tima po @2,50, da bi u petak isti tip bio plaćen po @1,50. Mislim da i dalje imaju te analize i tipovi na punterslounge forumu, dešavali se nizovi sa preko 20 pogodaka, ili sezone sa iznad 80% uspešnih prognoza.

To je sve bilo 2005-2015, kad su kladionice prebacile u višu brzinu a ja nisam baš toliki hazarder da mogu tako da igram... Sad od 20 NBA igrača, kladionice će pogoditi 15 njih u jedan koš koliko će imati poena, viša matematika za mene...

Evo jednog primera za večeras...

Imamo Štutgart v St Pauli na otvaranju četvrtog kola Bundeslige. Do sad švabe uzele tek tri boda i to u utakmici gde je najbolji igrač bio njihov golman. Sa druge strane, moj omiljeni nemački klub ima na kontu sedam bodova, i pored toga što je imao teže protivnike u prve tri runde. Pre nepunu godinu na istom mestu, St Pauli je slavio 1:0 (uz promašen penal) protiv Štutgarta. Kadrovska situacija je nepromenjena u oba tabora u odnosu na prethodno kolo.

I sad kladionice postave domaćina za (velikog) favorita, što po meni nema neke valjane logike (pritom i srce vuče na goste), pa oberučke prihvatam @2,50 (što nudi bet365) da St Pauli dobija bilo koje poluvreme. To je opreznija opcija nego čista pobeda, a kvota sasvim korektna za nekih 40e, i eto stotke pre ponoći. 8-)

Evo jednog primera za večeras...

Imamo Štutgart v St Pauli na otvaranju četvrtog kola Bundeslige. Do sad švabe uzele tek tri boda i to u utakmici gde je najbolji igrač bio njihov golman. Sa druge strane, moj omiljeni nemački klub ima na kontu sedam bodova, i pored toga što je imao teže protivnike u prve tri runde. Pre nepunu godinu na istom mestu, St Pauli je slavio 1:0 (uz promašen penal) protiv Štutgarta. Kadrovska situacija je nepromenjena u oba tabora u odnosu na prethodno kolo.

I sad kladionice postave domaćina za (velikog) favorita, što po meni nema neke valjane logike (pritom i srce vuče na goste), pa oberučke prihvatam @2,50 (što nudi bet365) da St Pauli dobija bilo koje poluvreme. To je opreznija opcija nego čista pobeda, a kvota sasvim korektna za nekih 40e, i eto stotke pre ponoći. 8-)
evo tvoj potpuni promasaj

cim se zavrse mecevi slikam ti moja 2 danasnja tiketa dobitna i jedan promasen a onaj sto sam promasio je za ono verovali ili ne,al to je kladjenje

Prvi tiket danas i tu sam se jako jako uzjebao da sam otiso na njivu i kupio klipove sa njive sto smo ovrli a ispadali

Elem ovi singapurcani gotovo svaki mec igraju 3+
Danas domacin sa 2 igraca manje od 31min i 71minuta....gube 0-2 od 39min....gostu poniste gol u 60min i 94min poniste jos jedan gol i na kraju ostane 0-2
Poludeo,2 crvena 2 igraca vise 2 ponistena gola i nisu mogli da ucackaju taj 3 koji meni donosi pare
Jbg i to 2 ponistena gola
WHY8vXE.jpeg

Nisam igrao nista do uvece
Ovde mi je samo lion bio sumnjiv ali dobije nekako
Laksi mnogo bio porto(eno vodi 0-3) ali i to da znas kada se kladis uvek se kladi i prednost ka kaladjenju ima domacin
apyWhnE.jpeg

nije jos isplacen ali porto je 0-3 a ovde sam igrao njega dvojku a lion samo 1x da mi podigne kvotu jer nema teorije da je mogao izguviti danas
Tu sam kombinovao kao sto vidis apsolutne favorite iz rukometa i fudbal

Ovde je kvota 1.79 bila samo
rrcKx3t.jpeg

evo sad sam odigrao nesto sto se vrlo retko igra a to je kosarka,koja je vrlo nezahvalna za igranje a tenis je najgori

Sto bi rekao kolega mornar za burek 🤪

Ovi prvi meksilanci fudbal od poslednjih 12 medjusobnih susreta 11 su igrali bar 2+

Videcemo nocas sta ce biti
WWxY6Nh.jpeg

evo tvoj potpuni promasaj

cim se zavrse mecevi slikam ti moja 2 danasnja tiketa dobitna i jedan promasen a onaj sto sam promasio je za ono verovali ili ne,al to je kladjenje
Moj promašaj, a tvoji potpuno dobitni... Svaka čast! Al opet svako ima svoj način igre, a ja nemam živce da tražim (i gubim) te apsolutne favorite (1,05-1,25). Igram ono gde mislim da su kladionice dale pogrešne kvote (mada je to sve teže sada), ovu moju su npr pre početka spustili sa 2,50 na 2,37 pa na 2,25. I nije mi žao što sam probao, to su dve ture u kafani. E sad nisam se detaljno upuštao u analizu, ali teren je bio katastrofa jer su prethodnih dana igrali ragbi meč na tom stadionu!? Nisam imao pojma da tako može da izgleda podloga u Bundesligi. Domaći se bolje snašli i naravno pobedili, ja fulo...idemo dalje, mada sigurno bez nekih uloga velikih jer je i ovo bio moj prvi bet posle sigurno 5 godina (al sam se opet registrovao na bet365).:)

evo sad sam odigrao nesto sto se vrlo retko igra a to je kosarka,koja je vrlo nezahvalna za igranje a tenis je najgori

Sto bi rekao kolega mornar za burek 🤪

Ovi prvi meksilanci fudbal od poslednjih 12 medjusobnih susreta 11 su igrali bar 2+

Videcemo nocas sta ce biti
WWxY6Nh.jpeg
Prodje i ovo lagano
Fudbal zavrsili 2-2
mPhR1tr.jpeg

@Capone
evo danas imas nesto zanimljivo ako hoces singl...mada ja to ne volim ali da ti objasnim koji mec je

Saudijska arabija AL Nasr-AL Ryad
domacin apsolutni favorit medjutim kvota da AL Ryad daje gol je 2.15 mozzart a soccer je 1.90 sto je ogromno i meni poklon a razlog je ovaj

AL nasr nije primio gol vec 3 meca...dobio sa--0 5.....2 0....5 0
al ryad u gostima igrao protiv al hilala i izgubio sa 2 0,dakle nije dao gol favoritu lige uz al nasr

danas vrlo moguce da ucackaju jedan al nasru koji je sa ronaldom i ostalom ekipom ogroman favorit

@Capone
evo danas imas nesto zanimljivo ako hoces singl...mada ja to ne volim ali da ti objasnim koji mec je

Saudijska arabija AL Nasr-AL Ryad
domacin apsolutni favorit medjutim kvota da AL Ryad daje gol je 2.15 mozzart a soccer je 1.90 sto je ogromno i meni poklon a razlog je ovaj

AL nasr nije primio gol vec 3 meca...dobio sa--0 5.....2 0....5 0
al ryad u gostima igrao protiv al hilala i izgubio sa 2 0,dakle nije dao gol favoritu lige uz al nasr

danas vrlo moguce da ucackaju jedan al nasru koji je sa ronaldom i ostalom ekipom ogroman favorit
lepo rekoh da je poklon

Al Nasr-Al Ryad rezultat 5-1
2,62 kod mene da daju tačno jedan gol...aj vezaću u jedan narodni sa rendžersom i hamburgom...
koja je kvota bila kad si dodao ovo---oko 7 ili 8 manje vise?

cestitke na dobitku :) :) :)

Kako šta, pa da pošašavimo malo...o_O

dr HABIJA drze ak o nemas materiahl 3 dana tog 3 vec nesto esmeta,ide posao sa a; sad postalp irad o sse sve za cas posla(daj zenu mirku di je taj sei mirko orasplozia i omce sigurno druga osovina---- mada ni njemu nije dosadno

gasrtro za sada ubedljvioc najcaca i po pveceen isvemu-tu jej pakiqo

uveza sam par ekipa koja nema jedn veze sa drugom------da se zana

@nolifer kec zakucan

Ako ostane malo para, onda prebacimo na nolifer pa opet u krug...;)

Kako šta, pa da pošašavimo malo...o_O

Ako ostane malo para, onda prebacimo na nolifer pa opet u krug...;)
danas ponovo singapurcani

mec Young Lions-Baliester Khalsa

po meni ovde prvo poluvreme 2+ ili ukupno golova 4+ bi trebalo doci

takodje Dejo Stankovic sa Spartakom bi morao dobiti danas kuci Krilu Sovjetov

Nazad
Vrh