Kioti

koji model te interesuje

- - - - - - - - - -

cisto da probam da ubacim sliku...

- - - - - - - - - -

aoly5t.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

4kwr5u.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

2ebzl1v.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

16k25io.jpg
[/IMG]
 
Evo par slika sa jučerašnjeg sajma poljoprivrede u Plovdivu. Nisam pitao za cenu, ali bi me interesovalo koliko bi koštao kod nas, čini mi se da je ovde na forumu bio neko ko ih uvozi u Srbiju.

dscn1306.jpg


dscn1305.jpg


dscn1307.jpg
 
E to je već problem, ovde kao da niko ne zna ništa o tome. Zvao sam firmu Prochaska ili tako nekako, pre par dana pošto su oni kao uvoznici, ali na fiksnom se niko ne javlja a na mob. se javio čovek i kaže da je u inostranstvu pa će se javiti. Traktori ne izgledaju loše i pozicioniraju se između naših i kineskih sa jedne strane i zapadnih i japanskih sa druge strane, bar što se voćarskih tiče, ali jednostavno nikako da dobijemo cene.
 
Zahvaljujem na interesovanju za traktore marke Kioti. za vise informacija me kontaktirajte ovde sa PP ili na mejl: s.perisic@prochaska.rs

- - - - - - - - - -

Pocetak 2014 je doneo i novitete u Kiotiju o kojima na ovom mestu želim da informišem učesnike foruma. Zbog nove regulative traktori preko 50ks u EU moraju ispunjavati nove povišene standarde, tako su promenjeni motori na modelima snage preko 50ks i istovremeno je urađena modernizacija modela. Tako sada Kioti u ponudi ima umesto dosadasnjih modela EX, DK i DX nove modele NX (hidrostatik, voćarsko-komunalni), RX(voćarsko-ratarski) i PX. Podizanjem nivoa kvaliteta motora ali i povećanjem širine paketa rastu naravno i cene - trenutno radimo na kalkulacijama s ciljem formiranja cena prilagodjenih tržištu Srbije. Svakako će novi modeli biti izloženi na dolazećem sajmu poljoprivrede u Novom Sad kada će najkasnije biti poznata i sajamska ponuda. Molimo za strpljenje. Hvala
 
Super što vidimo da ste ipak živi, ja sam inače već tražio vašu ponudu ali je još nisam dobio, kontaktiraću Vas ponovo. E sad bilo bi lepo kad biste postavili slike tih novih modela i napisali njihove karakteristike, a cene mogu da budu okvirne i ako mora možete ih poslati na zahtev na PP. Inače ovako ne znamo ništa-nećemo kupiti ništa. Puno pozdrava uz najbolje namere, jer mislim da bi ova marka mogla da popuni prazninu između pravih voćarskih (skupih Evropskih marki) i Kineza i ostalih jeftinih traktora.
 
Lepa mašina...

Jel Prochaska i dalje zastupnik ovih traktora za Srbiju? Ni google više ne može da ih pronađe, postoje li uopšte? :osmeh:
 
Agrouniverzal ako dobro znam :)

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока
 
Jbg,clan CAFEZ radi za njih a i prodaje Kioti traktore pa sam mislio da je to isto... Uglavnom kontaktiraj njega

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока
 
Ove godine se ova marka ponovo pojavila na NS sajmu. Izlozili su vocarske modele 30-60ks. Svi mogu na IPARD, cine se dosta dobri, ovo su obnovljene serije 10, inace garancija je 3 godine.
 
Nazad
Vrh