Kembridž-valjak

Funkcioniše....:osmeh: Ako sam dobro shvatio ovakav model si naručio?

cambridge11.jpg

Ljudi,a koliko bi kosatao kembridz valjak od 2 do 2,5 metara?I znate li gde se mogu naci oni segmenti i po kojim cenama?Recimo oni manji od 36 cm precnika ili koliko vec.Za valjanje psenice posle setve,smolnica je u pitanju.I isplati li se praviti?Citao sam po forumu ali svi vi pricate o velikim dimenzijama. :)

fotografija0115.jpg

Koliko bi mogao da vredi ovaj valjak u pitanju je brilion sve radi i sve ispravno osim sto nema S opruge izmedju sekcija?

Kembridze nove od 3m sa rasporedom segmenata kao na prednjoj osovini prodaju za 1000-1800 evra sklopivi.Ovaj ima dve osovine i sigurno radi posao kako valja.Polovni segmenti što su na njemu na otpadu ne možeš kupiti ispod 70-80000 dinara pa ti sebi napravi računicu.

Zasto mu ne stavi dva hidro cilindra, da ne moras svaki put izlaziti iz kabine.

Koliko novaca bi vredeo ovaj kemridž sa slika? Valjak je nov, urađen od cevi 100x100x5, ležajevi i osovine su u kvalitetu, segmenti su liveni, 71 komad, ima električnu instalaciju i nov hidrocilindar, kad je raširen radni zahvat mu je 4,2 metra.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Meni se licno ne svidja, jel na sredini izmedu dva segmenta nista ne valja zemlju, ostane breg, ispod kojeg je mozda bas vrsta kukuruza, bar ja tako mislim da je.

Nazad
Vrh