cika_jova
Član
Da nisi pitao za 120,150l?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okreni Tonkovica iz Subotice.Imas gore br.telefona.Zvao Cebica. Kazan od 100L prevrtac =1450e
100L sa mesacem 2400e. To je preterano,dajte nekog drugog?
Zato je ovaj stari predratni kazam na ispitu, 4-5god vec pece ovako pa ce mo videti sta ce se desiti na kraju, a kada ce mu doci kraj voleo bi da znam.Mislim da nije dobro za kazan ako samo greje 20-30% dna taj plamen,po meni bi trebalo dosta veci gorionik,veceg precnika mislim.
Nikad 2 dobra ne mozes spojitiDragane korisna stvar samo je nezgodno što moraš posebno ložiti vatru za roštilj, sač ili ražanj a ovako već imaš sve uslove samo obezbediš mesište.
Ovaj je bio naj veci kojeg sam nasao ako se dobro secam treba da je 15kw i dobra stvar je sto ima regulaciju vazduha, dovoljno je jak jer kazan od 200l krene za 1h, jedino je sa sojinom slamom (jendom sam testirao) krenuo ranije, al je trpanje u loziste svakih 15sekundiMislim da nije dobro za kazan ako samo greje 20-30% dna taj plamen,po meni bi trebalo dosta veci gorionik,veceg precnika mislim.