Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uh tesko ovih dana sam lelemudio dok je bila kisa nista nisam radio sad mi se skupilo sto stvari....Hvala Sine-Dragane, naidji da zunemo koje dok se ne prosusi zemlja )
Treba malo dihtovati i ubaciti 2-4 sibera za ispustanje...Izgleda da moze odmah na njivu .Dobro izgleda.
Aaaa,pa za to malo necu ni da pocinjemo da pijemo.Pa taman kad bude najlepse ce da ti nestane piva.Ihh, stiglo mi pola slepera jelen limenki sto sam slao kodove, treba to unistiti
Potpuno si u pravu...Ne izgleda lose,e sad kakvi su klipovi,gibnjevi,peti tocak...stvari koje se ne vide-uglavnom nije cena strasna,imas lufta da i ulozis.srecno...
Mora da je prikolica iz Banatskog Novog Sela?tezina mi nije toliki problem,nego kako to kipiju i kako da proverim dali to sve funkcijonise sutra idem da gledam jednu,a malo sam skeptican sto kipuje na vazduh nikad se nisam susretao sa tim,a prikolica je gibnjarka
Mora da je prikolica iz Banatskog Novog Sela?
Zar nije ista količina vazduha kad kipuje praznu i punu?za tu na vazduh trazi 5000e,ali tu treba vazduha da traktor jedno 20min radi u mestu,i rekao mi je kad napuni boce da moze 3 puta prazan da kipujue i ja ga pitam,a kad napusis puno prikolicu koliko onda puta mozes,on kaze da je nikad punu nije kipovao i moras da izadjes napolje i taj ventil za kipovanje da okrenes nemozes iz kabine,tako da nije bas prakticna,a ventil se nalazi na zadnjem delu prikolice