MONTOYA
Član
koliko vidim to je jastučarka,dal može za traktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Marka Zorzi,Italija.dugacka 6.70.gume 22.5,teska 5800 kg,kocioni cilindri takozvane bombe,a za punjenje 20 tona...hm,ne bi se usudio,sobzirom na alu,i na 15 nabubre stranice.Ova prikolica mi se jako sviđa, neka italianska ima 3 cilindra za kipovanje dugačka 7.5 m, devedeset i neko godište, alu stranice prohromski komplet patos i sa strane zakačke prohromske, gume sve odlične, nosi preko 20 tona bez problema, cena koliko mi čovek reko za 6500 bi je dao, Koliko sam zagledao samo šasija je metalna a sve ostalo kombinacija alu. i inox
ali u poslednje vreme se bojimo murije pa retko se desi da toliko natovarimoAl sam pogodio koliko tvoja tovari,a?
Kiperica je ?
Čestitam na kupovini komšija,sreo sam te danas na putu kada si išao kući.
Odakle si je uzeo?
Iz Alibunara ka Lokvama ,došao sam iza tebe.
I meni je u planu jednu da kupim jedino što ne mogu da razjasnim da li da uzmem samice ili sa duplim točkovima.
Mišljenja su oprečna jedni kažu bolje ove jedni one.Ne znam ni sam. Prošle cele sezone sam terao drugarovu sa duplim t. I nikad nisam imao problema ali bila i suva jesen.