Kamionske prikolice u službi poljoprivrede.

Kupljena prikolica.
16 tona nosivost.Ide povišice na stranici. Pod lošiji, na proljeće idu daske nove pa lim preko toga.
Ispjeskarit šasiju pa ofarbat ju, stavit nova crijeva za zrak i napravit rinfuzno otvaranja.
Uglavnom bit će posla nekog.
Cijena 1350 eura sa papirima.

Može praznu bez problema vuči i okrenit ju.
Inače on je za vrijeme žetve suncokreta vukao kamionku kipericu tri osovine od njive do njive. Ovu sa mog avatara.
Suncokret je lagan pa to može vuči, al žito i kukuruz sumljam da bi mogao hehe.

Ljudi meni moj sin vozi sve .Jedino njega imam a da "hoce" da radi.Vozili smo : Ja Belarus 1221 i 2 kamionke Sin: Belarus 1025 i 2 kamionke krcate kukuruzom to je owa sezona.I kroz blato i kroz suvo nema stajanja samo GAS GAS.to.........A claas vozi brat Rodjeni

Prosili smo jednom kroz navodnjavanje boga smo molili da ne zaglavimo inace kraj.Sve put navodnjavan,sao sam ja prvi ali izasli smo nekako.Ipak Belorusi su zivotinje.....Navodnjavanje se svakih 2,3 sata pomera 20-30 metara napred cuvar zaspo i sve put navodnjavao.Zato je blata bilo vidi.Ali bogu hvala prosli smo.1025 se bas pomucio 1221 je isao ko metak

Prosili smo jednom kroz navodnjavanje boga smo molili da ne zaglavimo inace kraj.Sve put navodnjavan,sao sam ja prvi ali izasli smo nekako.Ipak Belorusi su zivotinje.....Navodnjavanje se svakih 2,3 sata pomera 20-30 metara napred cuvar zaspo i sve put navodnjavao.Zato je blata bilo vidi.Ali bogu hvala prosli smo.1025 se bas pomucio 1221 je isao ko metak
Kolega nadam se da ce pasti koja slika tih masina

Goša sa originalnim stranicama,
30xeyjr.jpg

Nazad
Vrh