milos.jovic.140
Član
kuku meni ja to nisam skidao
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo dobro iskontolisi plemke u frizideru da se ne isuse ako je negde busna kesa to se meni dogodilio sa jednom sortom sljive. I ja bih ipak stavio belu izolirku ova crna privlaci sunce moze i to imati uticaja da isusi plemku. Jos jedna stvar primetio sam da je ipak bolje zatvoriti procep kalem voskom pa onda kad se osusi staviti preko izolirku isto zbog isusivanja.
У овом случају је требало да оставиш једну грану "хранитељицу" па да је после уклониш. Пробај сад у мају на леву и средњу грану да калемиш на будни пуп (неколико дана заливај пре тога). Ако не успе онда у августу на десну и средњу већу спавајући пуп.Tebi je uspelo. Ja kalemim kajsiju drugu godinu i ništa. Neće me i gotovo.
Evo da javim o uspjehu cijepljenja ove godine iako još može biti uvenuća.
Trešnja na rašeljku polovičan uspjeh. Bile krenule skoro sve a onda dio suša a dio mi nešto pojelo pupke. Trebalo podvezati najlon ili one čupave plastične podvezice.
Kruška na trnovaču veliki uspjeh, mlađe grane i tanje plemke sve.
Šipak je sporo kretao ali za sada dobro drži. Još nisu svi pupci otvorili ali se crvene.
Smokva klasično na klin ništa. Sada ću na pupak u lipnju. Vidim da je plemku trebalo zamotati u foliju jer se brzo isušila.
Kakvi su rezultati kod ostalih?
Poslano sa mog ONEPLUS A5010 koristeći Tapatalk