Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jednostavno , sam morao...jer sve bi mi u frižideru propalo...
I ovako nisam siguran...jer su pojedina drvca maltene procvetala u frižideru...
Što se tiče načina, a to važi za sve voće koje sam kalemio, koristio sam engleski-prost spoj i na procep...Pod koru, nisam nikad praktikovao, jer sam imao loših iskustva od ranije.
Sam način , mi diktira, debljina plemke...A prošla godina, po mom iskustvu, je bila dosta tanka-slabog porasta...a to važi za sve voćne vrste (Ili je to samo moj utisak).
Znam da je za engleski-prost spoj, najbolje da je debljina jednaka i to oko osam mm u proseku, ali sam možda par plemki od oraha nisam ni ima
Hvala ti na odg ,ja sam prosle godine kalemio par tresanja pod koru i bolje su od ostalih koji su na druge nacin,a cuo sam da jabuuke i kruske to lako podnose pa cu probat(dobio sam plemke jabuke stare 70 godina sa 1500 m.n.v dje je sad pola metra snijega,krenule niisu ni mrve sjutra cu ih sredit)inace redovno radjaju u divljini gore i na divljaku su ..danas sam okalemio 10 tresanja pa sta Bog da ..mislim da cemo biti zadovoljjnii ove godine
- - - - - - - - - -
Izvinjavam se narode sto sam ovo spojio
Instaliraj program Tapatalk i nadji forum, posle samo ubacujes sa tel. Po meni najlaksekako se dodaju slike sa mobilnog ovde? Sa racunara znam
Kalemljeno pre snega,sutra nastavljamoInstaliraj program Tapatalk i nadji forum, posle samo ubacujes sa tel. Po meni najlakse
Sent from my Lenovo S1a40 using Tapatalk
Ispod kolena nista,a ovo je cale na slici,sada nastavljamo. Bice jos neka slika danasНека ти је срећан и користан рад Мирољубе. Да ли је то "енглески" или неки други спој, на колико пупољака, и имаш ли нешто за испод колена?
Evo jedne Grose danas kalemljena i stenlej a ovh dana radim lepoticu za knip,pa ce biti i tih slikaOdlicne fotografije jer to kalemljena sljiva na dzanariku. Ako imas jos fotografija kalemljenja postavi ovde uz opis koja sorta i podloga i fotografije opreme za kalemljenje koju koristite. Da vidimo kako profesionalni kalemari rade u svojim rasadnicima.
Sta mislis kad cale iskalemi u prolece po 100.000 i toliko cipHahaha drugar tek ces da vidis kakva je to manija to kalemljenje ,kad pocnes da sanjas pupoljke ko ja ..momci ima li rezultata kod mene sve nesto kasni a mozda i bolje?