ubovicratko
Član
strechom je lakse raditi i brze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce par komad napolju, pa za sledeci vikend punom parom.
Ljudi 18 najavljuju snijeg u mom kraju a jedva se suzdrzavam da ne nakalemim nesto ,imam pun frizider granja prebice me tata
Evo ovako,i ja sam zelen u ovom poslu ali sam sve skoro naucio od starijih kolega odje sa foruma ,ja cu ti reci kako ja radim u svaku sacuvam i po 4 mjeseca:na dno gdje su plemke orezane zamotam salvetom i skvasim je malo i uvezem gumicom a onda to sve zajedno stavim u najlonsku kesu obicnu ili one male za zamrzivac (ne vezem ih)...tako sam do sad svaku sacuvao..s tim sto moras pogledat ponekad hvata li ih budj i odstraniti te iste ..uberi ih cim opadne list i ne brigajMene je strah da ne krenu vocke, mada ne bi trebalo jer najavljuju minuse. A opet mozda kalemi izmrznu, ako bude -7 kao sto najavljuju. Ja nemam grancice u frizideru, to nikad ne radim, jer mi uvek propadnu. Hoce li neko od iskusnijih kalemara da da savet?