Boris_PA
Član
takodje preko googl-a,kucao silosi susare kad ono detaljno sve objasnjeno al dok sam se nakanio sa registracijom...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i mojeg prvog pisma negdje sam procitao da se moram predstavit ovdje u caffeu a poljo info sam nasao na googlu
Na isti nacin sam dosao do Poljoinfo foruma,trazeci neke informacije o MTZ-u 2010. godine,kada sam ga kupio.Te godine sam dobio ADSL,pa dok sam malo usao u stos sa internetom,tek sledece godine posle malo problema oko registracije,uspeo sam da se uclanim na forum.U medjuvremenu,bilo mi je jednostavnije da postanem clan nekog drugog foruma,ali prilikom uclanjenja na ovaj,ne posecujem ni taj ni bilo koji drugi,jer nemam potrebe.Sa ostalim clanovima,nekako imam utisak kao da se poznajem (a ustvari poznajem samo moderatora Topalovica) i skoro uvek dobijem odgovore na postavljena pitanja.Kolege nesebicno pomazu,a nadam se da i ja bar nekad isto to uspem.Preko googla sam nesto trazio vezano za mehanizaciju i posle 2 godine posmatranja resim da se registrujem.