Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
cukaneca je napisao(la):Evo i ja da dam doprinos ovoj temi a možda i pomognem nekome da ne prodje kao ja večeras. Malo teže kucam po tastaturi zato što sam pre pola sata došao iz bolnice u Palanci sa ušivanja, hvala bogu, samo jednog prsta al sam njega sjebo muški. Stric me zamolio da mu pomognem večeras da tovari žito i pozajmio sam mu novokupljeni elevator sa spiralom. Kod treće prikolice sam se uhvatio za spiralu. Je.. ga umor, nespavanje, žurba...
savoris je napisao(la):po mome mesljenju najveci uzroci su neispravna signalizacija , starosna dob vozaca traktora (pretezno stariji ljudi) , ponekada i umor cak i alkohol
umnogome tome pomaze i nepostovanje ostalih ucesnika u saobracaju koji rade opasne manevre preticuci traktor ili ako preticu nekoga a u susret im ide traktor e na traktorima
odabracu jedan slucaj od vecine kojih sam imao
idem ja traktorom i prikolicom ukljucim zmigavac da skrecem lijevo cak malo prije i pregazim crte da bih dao do znanja da krecem lijevo u tom momentu frajer koji je isao iza mene bez lijevog zmigavca je proletio pored mene kao metak vjerovatno misljenja da moze da me pretekne prije nego ja skrenem
i ja recunam da mi je crkao lijevi zmigavac na prikolici ali znam da su mi zmigavci sa vojnog vozila koji su hermeticki zatvoreni i nema tu sta da se pokvari
, stanem da provjerim zmigavac nisam ni gasio ja pogledam on radi , ja ga malo procukam rekoh mozda je prekidao jok on radi normalno
ocu da kazem frajer ne jebe ni 1% moj lijevi zmigavac
inace drzim do toga da mi je signalizacija ispravna i na traktoru i na prikolicama
oba traktora su mi registrovana i na njih placam godisnje osiguranje za svaki slucaj
bas sam neki dan registrovao vladimirca iznova cijena sve komplet revod registraciaj i nove tablice 125 evra
a godisnje osiguranje kosta oko 30tak evra , to mi nije mnogo obzirom da ako bi se ne daj boze sudario bez osiguranja i ne daj boze osteceni potegne privatnu tuzbu protiv mene onda sm ga naj...o 100%
mityoo je napisao(la):Sa ovakvim majmunima sam se i ja sretao, jos mi i trube u stilu "sta skreces, zar nevidis da te obilazim" a ja dao pokazivac pravca navreme dok je jos bio 200-300 metara iza mene...savoris je napisao(la):po mome mesljenju najveci uzroci su neispravna signalizacija , starosna dob vozaca traktora (pretezno stariji ljudi) , ponekada i umor cak i alkohol
umnogome tome pomaze i nepostovanje ostalih ucesnika u saobracaju koji rade opasne manevre preticuci traktor ili ako preticu nekoga a u susret im ide traktor
odabracu jedan slucaj od vecine kojih sam imao
idem ja traktorom i prikolicom ukljucim zmigavac da skrecem lijevo cak malo prije i pregazim crte da bih dao do znanja da krecem lijevo u tom momentu frajer koji je isao iza mene bez lijevog zmigavca je proletio pored mene kao metak vjerovatno misljenja da moze da me pretekne prije nego ja skrenem
i ja recunam da mi je crkao lijevi zmigavac na prikolici ali znam da su mi zmigavci sa vojnog vozila koji su hermeticki zatvoreni i nema tu sta da se pokvari
, stanem da provjerim zmigavac nisam ni gasio ja pogledam on radi , ja ga malo procukam rekoh mozda je prekidao jok on radi normalno
ocu da kazem frajer ne jebe ni 1% moj lijevi zmigavac
inace drzim do toga da mi je signalizacija ispravna i na traktoru i na prikolicama
oba traktora su mi registrovana i na njih placam godisnje osiguranje za svaki slucaj
bas sam neki dan registrovao vladimirca iznova cijena sve komplet revod registraciaj i nove tablice 125 evra
a godisnje osiguranje kosta oko 30tak evra , to mi nije mnogo obzirom da ako bi se ne daj boze sudario bez osiguranja i ne daj boze osteceni potegne privatnu tuzbu protiv mene onda sm ga naj...o 100%
[/quote ) ja sam to doziveo sa autom zena me vozila ja suvozac a on gas cak je pokusao da ubedi zenu da nije dala zmigavac dok sam ja gledao stetu i razmisljao da ga odvalim, od batina, cak je on zvao policiju anije uzeo u obzir da je preticao na punoj liniji ,raskrsnica, obelezen pesacki prelaz i znak za pesacki prelaz itd. izvinjavam se nema ucesnika koji vozi traktor ali oni ni na automobilima nevide zmigavce a ne na traktorima