mladja kg
Član
taj ako ima decu nevrrujem da ce mi traziti dinar za to....ima jos postenih ljudi)......
- - - - - - - - - -
bar ja tako gledam stvari
- - - - - - - - - -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
taj ako ima decu nevrrujem da ce mi traziti dinar za to....ima jos postenih ljudi)......
- - - - - - - - - -
A u najgorem slucaju ostajes bez traktora,kod mene se desilo da je covek hteo da prevede traktor koji je bio na pokojniku,nasao naslednika lepo pokrenuli ponovni postupak za traktor,na sudu naslednik nasledio traktor i nije hteo da ga prevede,vec prijavi da je njegov traktor kod mog zemljaka i dodju nadlezni organi procitaju brojeve na trupu i motoru i oduzmu mu traktor,sad se sude u maratonskom procesu ali traktora nema.....
Zato kod mene niti ko prevodi niti registruje traktor
Ja posedujem jedan traktor koji je registrovan bio odavno i uzeo sam ga od drugog vlasnika, tek kada sam hteo da nadjem vlasnika iz saobracajne saznajem da je doticni preminuo pre 10+godina... Moze li neko ukratko da mi objasni kakva je procedura da prevedem traktor na svoje ime pod ovom situacijom?
Odes kod advokata i on pokrene ostavinsku u sudu koja je do sada bila oko 100evra i na nekoga od naslednika je prevede pa sa njega na vas.Ali obavezno idi preko advokata da nebi nekom od naslednika palo na pamet da te izradi!Ja posedujem jedan traktor koji je registrovan bio odavno i uzeo sam ga od drugog vlasnika, tek kada sam hteo da nadjem vlasnika iz saobracajne saznajem da je doticni preminuo pre 10+godina... Moze li neko ukratko da mi objasni kakva je procedura da prevedem traktor na svoje ime pod ovom situacijom?
Sad ti je najlakse da kazes da nemas nikakve papire za njega i uz dva svedoka za male pare zavrsis registraciju na svoje ime.Bolje nego da pokreces ostavinske rasprave i 300 cuda.Ja posedujem jedan traktor koji je registrovan bio odavno i uzeo sam ga od drugog vlasnika, tek kada sam hteo da nadjem vlasnika iz saobracajne saznajem da je doticni preminuo pre 10+godina... Moze li neko ukratko da mi objasni kakva je procedura da prevedem traktor na svoje ime pod ovom situacijom?