Kada sačinite ugovor traktor je automatski vaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idem sutra da napravim Ugovor o kupoprodaji traktora (koji je registrovan, ali u drugom registracionom području, i ima tzv. TRAJNU REGISTRACIJU, registrovan je 2007, ima one stare zelene tablice sa zvezdama, a na prednjem staklu kabine NEMA NALEPNICE) i overim ga u Sudu...Kakva je procedura nadalje? Kojim redosledom bi trebalo da idu sledeći koraci? Ako sam dobro razumeo, posle Overe u Sudu, zajedno s Prodavcem odlazim u Policijsku Stanicu da odjavim tablice? I jel to sve što se tiče preduzetih koraka u Opštini Prodavca?Da li se pri kupovinu traktora plaća i tzv. POREZ NA PRENOS APSOLUTNIH PRAVA (koje po Zakonu plaća PRODAVAC), ili NE?
Kada sačinite ugovor traktor je automatski vaš.
Ćiro kada napraviš kupoprodajni ugovor normalno je da ćeš na overiti.Dobro si mi napomenuo,možda bi zaboravio.
Nedavno sam kupio traktor,nikad nije bio registrovan,a racun zagubljen,ja sam ga kupio od drugog vlasnika,on ima jedino ugovor kojim je pre30god kupio od prvog vlasnika,dali je moguce ono sa svedocima,ako jeste dali da pravimo ugovor,