mitar88
Član
Ljudi kako da otvorim novu temu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obrati se bilo kojem moderatoru ili adminu!Idemo ka tome da samo moderatori imaju privilegiju da otvaraju teme,zbog dupliranja istih!Ljudi kako da otvorim novu temu?
Moze da se koristi direktno.Takodje bih ovde pitao, ako se u postovima na Poljoinfo forumu navode linkovi ka nekim drugim forumima ili stranicama na internetu, mogu li se navesti direktno ili se mora koristiti redirekcija?! Čisto me zanima, jer u pravilima o tome ništa ne piše.
Kako je najbolje da kliknem da bi video kao što je bilo na starom forumu "nepročitane poruke od moje poslednje posete" ?
Malopre kliknem na "šta je novo" i pojavi mi se jedan duži spisak tema, (a nisam ih otvarao)... odem da večeram, kad sam se vratio ponovo kliknem na "šta je novo" i pojavi mi se neki mnogo kraći spisak tema. Kad sam te pročitao, posle nekog vremena ponovo kliknem i pojave mi se ponovo iste teme koje sam već čitao, a nema novih postova od poslednjeg čitanja.
Da li se ovo još nekom dešava?
Na privatnu poruku!Pa kako da se obratim?
Jel kada zelim da napravim neku novu temu moram se javiti moderatoru?
Ne vredi,nekima ni da se nacrta nije dovoljno...Napisao je kolega kratko i jasno da se obratite moderatorima ili administratorima!