Kakav bicikl vozite?

A ovo je moj 'workhorse'. Drumaš koji sam sebi pravio po meri od raznih (biranih) delova. Ultegra oprema, 3x9 menjač, gume Continental terenske, zadnja kaseta za brdo, karbon viljuška..
Težina oko 9 kg.. sada ga trenutno rentira sin, jer je brz kao munja a to mu odgovara..
123c18433afcabf3f754d9bf28398f76.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Кад ројеви мушица оживе, обично буде по долинама. После треба чешаљ
8aee836d65743d4cb508712142acace7.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Depiliraj se lepo , to je sad moderno . Posle nema problema sa te musice i one druge sitne bubice

Послато са SM-A576B помоћу Тапатока

Moj KTM Avenza, imam ga već pet godina, aluminijum, hidraulika....odličan bicikl. I ja i supruga vozimo bicikle iz
uvoza, nikad više bicikl Made in Srb.

Бицикло или точак, ја возим неки кинез са уским гумама дувају се на 5,5бара гуме. Мајко света то сваку линију, на путу осети, а по летњем путу елиминише камен у бубрезима. Прошле године га носио у сервис одрадили све на њему и сада ми зарибала сајла од предњег мењача, па јбт кад су га радили могли су бар вд да нашприцају у бужире од сајли. А што волем са бициклом да се возим па то ти је више него у колима. Сви ме убеђују да узмем ова нова на батерије и ел.моторе али мене то није гушт,кад негде запне ја сиђем са њега и гурам га таман да потегнем ноге и беле бубрезе. 😁
Naprskaj WD ili kani ulja i razradi je, Nikakav problem. Bez skidanja uradiš sve.

Moj KTM Avenza, imam ga već pet godina, aluminijum, hidraulika....odličan bicikl. I ja i supruga vozimo bicikle iz
uvoza, nikad više bicikl Made in Srb.
Ove diname u prednjem točku su prava stvar. I ja je imam. Kad se setim onih starih uz točak. Trošiš još 25% snage samo da bi nju okretao :).
One sa baterijom uglavnom se koplikovano uključuju, a i moraš da vodiš računa o bateriji.

Dinama u točku se ne oseti. Navodno kažu da malo magnetno polje pravi otpor kad svetlo radi mada ja ne primetim ništa tako da mi svetlo stalno radi.
Jedno bi moglo malo bolje da sija. LED kruškica trepće pri malim obrtajima, a halogena slabije sija. Nešto razmišlam da ubacim neku bateriju koja će se dopnjavati kad ugasim svetlo...

Nazad
Vrh