Kajsija

Svi kupci rinfuza koji nameravaju da peku rakiju a vecina nema ni drva ni kazan ni burad i ako jos odrade celokupni proces bez upotrebe secera /a vecina robe se bere u tvrdom ili poluzelenom stanju za kvantas a takva kajsija koja nije sazrela do kraja ne moze da izbaci nikakvu kolicinu /to bi se onda nazvalo takvo stanje kupaca NAJGORI OBLIK SADOMAZOHIZMA I SAMOOSOBNO MENTALNO SKRNAVLJENJE I SROZAVANJE .A sto se tice prodavaca on je sebe vec srozao kada je prodao na 30 dinara otkupljivacima ili 40 dinara za rakiju a neki prodavac mu jos izvadio kospicu i zapakovao u dzakove pa posto je odradjen VERY GOD JOB moze opet da mrzne naredne 2 godine a sledece nece ni roditi jer je prebacila sve norme i odmarace drvo sigurno . U godinama kada kajsija mrzne i kada je nema ne secam se da se neko pogadjao za cenu ali u godinama kada ima kajsije u izobilju 1/3 musterija pita jel moze jeftinije na vec obezvredjenu cenu /svi bi da uzmu dzabe na vec spustene gace prodavca oni spustaju jos i degradiraju / TAKO DA SVE TE LEPE I BAJKOVITE PRICICE O RAKIJI BEZ SECERA BEZ PEGICA BEZ KOSPICA SPECIJALNO BIRANE ZA NAJSVECANIJE TRENUTKE JA VOLIM DA CITAM I DA PODRZIM ALI NAZALOST RE4ALNOST JE MNOGO SUROVIJA I PREDSTAVLJA REALNI ZIVOT PUN TURBOLENCIJA USPONA I PADOVA :sta:
Zato bi zamolio sve forumase sa ove teme da razumemo i da podrzimo i nase kolege koji MALO ZASLADE jer i taj stil pecenja MOZE DA REZULTIRA VRHUNSKIM KVALITETOM ,AROMOM , CISTOCOM BESPREKORNIM KVALITETOM I TAKVE STILOVE NE TREBA OSUDJIVATI NI ETIKETIRATI POGOTOVO AKO SE ONI RADE PROFESIONALNO POSTOVAJUCI SVE PROPISANE NORME PRIPREME KOMINE I CELOKUPNOG PROCESA PREPEKA (y)

Kad se i kako se dodaje secer bure 120 litara plan je 2 do 3 kg secera sad kad ga napunim to je treci dan od pocetka punjena rastopim u par litara mlake vode naspem i izmesam tako sam planirao
Upao si u grupu ENTIZIJASTA KOJI NE KORISTE ZASLADJIVACE tako da cisto sumnjam da ces se ogrebati za neki valjan savet .Stavi 2 kg ja sam cuo da neki tako rade od ovih sto stavljaju ali ja licno isto nemam iskustva sa dodavanjem secera radim ga ETNO ali ti mozes da ga malo ZASLADIS NECE NISTA DA MU FALI SAMO DA BUDES UMEREN .Odradi kako si planirao i mislim da ces biti zadovoljan kvalitetom i kolicinom pa ces nam pravovremeno preneti utiske

Nazad
Vrh