Прво да умијемо децу у плаво па нек спавају а ми мора' да правимо нову децу. Треба попуњавати.Idemo na spavanje, laku noć
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Прво да умијемо децу у плаво па нек спавају а ми мора' да правимо нову децу. Треба попуњавати.Idemo na spavanje, laku noć
Бакарни оксихлорид Галеника (раније Купрозин). Ја сам повадио 15% због жилогриза. Неке се осушиле а неке почеле. Нашао зубоње у корену и то пикирају центар. Залио сам рупе кобинацијом Тонуса, Полукса и Акталека, дупла доза. Рачунам ако је било неких јаја да их уништим пре нове садње.Cime planirate da prskate sada, koji preparati? Ja u zadnje vreme koristim cupra blau.
Где си нашао Вондер кот и на којој је подлози?SK-16a, Kuresija, Primaya, Wonder cot, Magic cot i Karmela. Okalemljene su na spavajuci pupoljak.
Wonder cot sam dobio samo jednu grancicu sa par pupoljaka pa sam okalemio na spavajuci pupoljak na domacu kajsiju koja je na belosljivi. Navodno magic cot joj je oprasivac.Где си нашао Вондер кот и на којој је подлози?
Од неког преко или домаћи терен? За опрашиваче сам поставио линк други пост горе.Wonder cot sam dobio samo jednu grancicu,,,Navodno magic cot joj je oprasivac.
Кликни на кајсију, отвара се подмени.Ja koliko vidim to je vreme zrenja.
За следећу јесен је ОК. И онако немам места више где да забодем ни прут. Мораћу да купим нову парцелу.znam da za ovu jesen vise nema sadnica za prodaju.