radashin
Član
Može. Turi u bure vode, šećera i kvasca. Šećer će odreagovati s kvascem. Kada prestanu mehurići - u kazan, eto alkoholeOnako laički da priupitam , može li rakija samo od repe ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može. Turi u bure vode, šećera i kvasca. Šećer će odreagovati s kvascem. Kada prestanu mehurići - u kazan, eto alkoholeOnako laički da priupitam , može li rakija samo od repe ?
-Rakija se pravi od šljiveOnako laički da priupitam , može li rakija samo od repe ?
Ruža ima tu osobinu, pogotovo ako nije veliki rod.Pozdrav drugari! Ne uzgajam kajsije ali volim da pojedem po neku ili popijem. Ove godine sam kupovao kajsije na dosta mesta i barem 80% kajsija je bilo sa puknutom košpicom, pa se onako pitam, tj pitam vas šta je uzrok tom pucanju jezgra?
На тим резовима, обзиром на сушу, неће бити младара. И ако буде биће нејаки да издрже зиму (ако је уопште буде). Ја сам, оне које сам хтео, орезао у јуну и пораст је дошао до 15-20 цм. па се због суше зауставио. Требало би да до опадања листа избију 50-70 цм. ал' то нема појма.Pa da pocnemo ,lagano...
Ниси ваљда све "залио" као ово на снимку? Да ли и ђубриво тако растураш?Ja sam zalivao dva popodneva do kasno u noć...