Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Stavljas kolicinu preparata koliko treba po hektaru ,koncentracija nije bitnaimam jedno pitanje, posto su ovo identicne aktivne materije i identican proizvodjac samo su procenti aktivih materija razliciti,
(Bellis = Boskalid 252 g/kg, piraklostrobin 128 g/kg)
(Signum = Boskalid 267 g/kg piraklostrobin 67 g/kg)
(Cantus = Boskalid 500 g/kg)
koju koncentraciju upotrebljavate ( grama na 100 Litara)?
i sta je bitnija aktivna materija? ako je Boskalid, bio je lane Cantus od istog proizvodjaca, ali ga ove godine ne mogu naci, meni je Boskalid vazan za lesnike.
Pa i Kioto je cvetao kad i Hargrand i Bhart i Bergarouge Aramis i Big RedAli samo da znas i one cvetaju kad i druge iako sazrevaju kasnije.
Za Sulinu nisam cuo.
Kako si prošao danas s padavinama?Signum+grom. Berba za 2 nedelje.
Isto stanje i kod mene.kod mene ce biti mozda za jelo poneka...
Prošle godine isto tako, muka u branju ne možeš proći traktorom, jedan red kroz sredinu sam nategao grane konopcima i španerima samo da mogu proći kroz ceo voćnjak.Pokušaj frezerovanja redova ne ide baš po planu
Вала једем, изађе ми на нос. Нема довољно за продају па зато се пријатељи и комшије наједоше (неки скуваше и џем). А ретко ко хоће да дође да бере, све чекају на готово. Сад је у току Свит ред и ту је крај. Буда, Роксана, Ружа и Крупна рана у просеку 5 зрна на стаблу (ал' има да буду крупне ко диње).-Pa zašto ga ne jedeš čiko!?
Samo redove frezom, polja kosim par dana pred berbu. Moram frezom redove, nemam kosu sa uskočnim diskom, a trimerom... QQ leleSta ces crni Radasine ako padne kisa? Kako ces po blatu. Ja zato ne freziram posle 01. maja.
(paradajz) ko lubenica, lubenica ko kuća, a kuća bela, na suncu. A sunce toplo, vruć vetar, a ljudi blagi i svi - igraju...Вала једем, изађе ми на нос. Нема довољно за продају па зато се пријатељи и комшије наједоше (неки скуваше и џем). А ретко ко хоће да дође да бере, све чекају на готово. Сад је у току Свит ред и ту је крај. Буда, Роксана, Ружа и Крупна рана у просеку 5 зрна на стаблу (ал' има да буду крупне ко диње).
Ja i dalje kosim trimerom oko vocki i to sto ti kazes jedna pa druga strana. Ali ja imam mnogo manje kajsija nego ti, oko 900 komada.Samo redove frezom, polja kosim par dana pred berbu. Moram frezom redove, nemam kosu sa uskočnim diskom, a trimerom... QQ lele
Ima jedno 10-12km redova! Još ako ideš s jedne, pa druge strane...
Ko to da pokosi, treba mi 5 dana najmanje.