radashin
Član
1:50h, plus 3 stepena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš loša iskustva sa aminokiselinama?Kod mene jutros - 2.2 najniža... Loženo od 01h kada je bilo - 1...Videćemo epilog ovog minusa...Glavna pomoć biljci je da bude u dobroj kondiciji. Zna se kako. Redovne agrotehničke i pomotehničke mere.
A ako neko misli da će davanjem nekog čarobnog napitka par dana ranije spasiti kajsije od mraza...
Ne znam šta bih rekao...
Ne okreci se sine?? Jest da nije Lazino delo, ali se uklapa u nasu svakodnevnicu.Све ће то народ да позлати - каже наш Лаза Лазаревић у својој чувеној приповеци ( поред још чувеније "Први пут са оцем на јутрење")
Ne verujem da je bilo stete,u dolini Morave je izmrzla i jabuka koja jos nije bila u fazi balonaPa kako si prošao?
Ma ne, nego imam utisak da ljudi očekuju neko čudo, tipa danas oprskaš, sutra trpi mraz. Ne ide to tako.Imaš loša iskustva sa aminokiselinama?Kod mene jutros - 2.2 najniža... Loženo od 01h kada je bilo - 1...Videćemo epilog ovog minusa...