Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta radis sa njom kad oberes sve odjednom,cuvas u hladnjaci?Свит ред, луда кућа. Да јој је први род одмах би је почупао али ту је искуство из претходних година. Прошле године је била толико слатка к'о да је неко пошећерио. Ове године дупло крупнија (логично, због малог рода) ал' грдно опаде и кисела да не поверујеш. Нигде ни тачке зеленог а киселина је толика да ми ошури језик. Једино оне које су пале мало сладе а сочне су к'о зреле брескве. Следећа ми је Аурора али ако је не скинем кад падне прва следећи дан су све доле.
Ма Ауроре има само неколико (на срећу) иначе у селу има 5-6 хладнача + долазе накупци. Данас скинута Аурора, лепо изгледа, отишла по 200 РСД, али је доста појео неки зелени скакавац, Први пут се појавио ове године и једе у круг 7-15мм. Нашао сам га и на Ружи ал' изгледа да чека да мало узри. Има око 6-7 цм. Прскати ил' не прскати, питање је сад; и чиме? Купио сам Клосер па ћу видети сутра шта да радим.Sta radis sa njom kad oberes sve odjednom,cuvas u hladnjaci?
Kvalitet....
Нема шансе да би нека хладњача код мене ово откупила (а ни накупци). Једино у прераду.ДМ1 стигла да се обере.
Ја не третирам никаквом хемијом. Не бацам вештачко ђубриво. Шта остане то је најздравије могуће. Једино ако нешто падне с неба па загађује а ти сам немоћан.Нема шансе да би нека хладњача код мене ово откупила (а ни накупци). Једино у прераду.
Мало шарај са сортама... Да стално нешто стиже и роди...Stiže DM1 i kod mene za par dana. 15 ak plodova na stablu, druga godina. Posadio sam nekoliko stabala raznih kajsija u placu za jelo i ona je ubedljivo najviše izrasla, čak duplo u odnosu na druge i najbolje podnela bolesti, kod ostalih nema plodova ili su loši i imaju simptome bolesti. Sad mi je krivo što nisam sve nju posadio.
Послато са DN2103 помоћу Тапатока