Комадара
Član
Код мене је одлично заметање плодова. А, аурори сам исјекао гране давно да се не патим са сушењем цвјетова. Три сунчана дана су била довољна да цвјетови буду опрашени.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam gledao cvetove na donjim granama velike kajsije - čim ih pipnem otpadaju. Čini mi se da ove godine neće biti džema....
A ti je pipaj malo i gore...
Iseci sve suve grancice par santina na zdravo! I odmah oprskaj Signumom! Meni je to pomoglo.na stablima imam grancice koje su se osusile sa sve cvetovima ,da li je to monlija i sta sada da radim .molim za pomoc i savet
Od novosadskih sorti iz licnog iskustva preporucujem ns 4 a sto se tice usporavanja cvetanja, krecenje , pravovremeno orezivanje,odabir kasnih sorti... Time mozes odloziti cvetanje na desetak dana.Pregledaj malo komentare od ranije,mozes dosta toga da saznas,ima tu svega i svacega za nauciti.
Члан Џокики је прије неколико година имао исти случај, али сам заборавио шта смо утврдили.