miroljubceful
Član
2pan ako hoces poklonicu ti ja par komada kajsije na breskvi,visoko okalemljene,ako se osusi kajsija imaces sevtalije tako da nikako neces biti na gubitku , samo mi se javi u inboh da ti poklonim kad povadim sadnice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li leka apopleksiji?
Kako se pokazala kajsija na breskvi,
Dali se kalemi na breskvu kao posrednik ili ide direktno na vinogradarsku šepteliju
Nabrajao je razloge tipa bez potrebe plaćati skuplje,kasnije u punom rodu moguće pucanje na mestu kalemljenja,verovatno sa posrednikom unosiš šarku u zasad...kako kaže ove sa posrednikom su za hobi voćare a tvrdi da većina ozbiljnijih zasada zasađena sa sadnicama kalemljenim direktno bez posrednika...inače ima i jedne i druge pa ja kako hoću.Nije neka razlika u ceni a ja neću puno uzmati tako da mi taj deo sa cenom ne bitan,bitna mi je dugovečnost bez veze mi je da taman kada dođe lep rod 7-8 god moram da menjam voćku iz nekog razloga koji me je košta 0.60e.Koje razloge ti je naveo?
Ако говоримо о комерцијалној производњи онда ти логика није добра. И сад је храна на планети тражена али ти тражиоци немају новца да је плате а стоји отворено и питање транспорта.Hrana će biti toliko tražena na planeti da neće više biti bitno roksana, kečkemetska ruža ili sitna domaća, bitno da je hrana.
nije ti nabrojao prave razloge - jedini razlog posrednika je odlaganje kretanja vegetacije i sa tim zastitis vockuNabrajao je razloge tipa bez potrebe plaćati skuplje,kasnije u punom rodu moguće pucanje na mestu kalemljenja,verovatno sa posrednikom unosiš šarku u zasad...kako kaže ove sa posrednikom su za hobi voćare a tvrdi da većina ozbiljnijih zasada zasađena sa sadnicama kalemljenim direktno bez posrednika...inače ima i jedne i druge pa ja kako hoću.Nije neka razlika u ceni a ja neću puno uzmati tako da mi taj deo sa cenom ne bitan,bitna mi je dugovečnost bez veze mi je da taman kada dođe lep rod 7-8 god moram da menjam voćku iz nekog razloga koji me je košta 0.60e.