đađo74
Član
To da, kod mene se cena ugovora kreće u neverovatnoj razlici od 250 do 1 500 dinara. Posle toga moraš platiti i overu istog. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg nisam menjao radijator na omegi A ali mislim da ne moraš skidati tablu. Dooobro proveri pre nego što je razbucaš! Drugar je davnih dana imao Omegu sa istim problemom i ako me sećanje dobro služi rekao je da se jako lako menja radijator.Ali najveci posao ce mi biti da zamenim hladnjak za grejanje... Moracu instrument tablo da rasturim jel je procureo,no nebitno kostace me samo rad i hladnjak sam dobio...
Volga i Lada do 140km/h,licno sam se navozao po Sibiru,Gaz kombi i neka spolja jako mala Toyota kombi. U Ladi se nisam vozio ali sam ih se nagledao.Imo sam nekad istu taku i boja , cd oprema , al benzinac 2.0 . Al je to bio auto pošteno sam se navozao .Nije njima limarija tolko loša u odnosu na druge opele tih godina . Prvo dobije ispod lajsne iznad zadnjeg točka . Taj 2,3d što jes jes nije neki motor , pogotovo slabo pali zimi , al nabaviš start sprej i što da komplikuješ nema da ne upali odma . Sjećam se da je kvalitet enterijera bio da se danas tako teško nadjee , sicevi i sl . Pogotovo mi je u sjećanju ostala ona mekoća ručice migavaca i ablendera to još nisam vidio. Isto se sjećam jedne prilike kad sam makadamom vozio 110km/h , jest mladost ludost al neznam dal bi se drugim autom moglo održati na putu . Da i isto što se tiče zadnje vuče dosta bolje ide zimi nego merc ili bmw npr , možda zato što su joj zadnji točkovi dosta podvučeni pod gepek po dužini.
Ciro,zasto da menjas(ne hladnjak vec..) radijator grejanja,prespoj to ispod haube da antifriz neide kroz njega,a radijator ti netreba iz razloga sto svejedno neces zimi moci da ga upalis............![]()