jbrtka
Član
Kvacilo da povlaci unazad ne vredi,jer ima hidraulicno kvacilo,a kolicina ulja zavisi od tipa menjaca.@ciro mozda onaj osigurac sto drzi druk lezaj nije dobro stavljen kod montaze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kvacilo da povlaci unazad ne vredi,jer ima hidraulicno kvacilo,a kolicina ulja zavisi od tipa menjaca.@ciro mozda onaj osigurac sto drzi druk lezaj nije dobro stavljen kod montaze.
Ćiro,nekad moraš i majstoru dati neki dinar
Drustvo imam jedan problem sa Mercedesom 124-250d (i red je godiste cini svoje).. Naime nekoliko puta u voznji je pokusao da mi se ugasi!!!!! Ali sam dodavao gas i nije se gasio i tako se dovikao do kuce!!!
Ugasio ga i vise jok ako je upalio!!!!!!
Ja uzeo zamenio predfilter i vilter,izterao vazduh iz sistema za dovod i upalio ga!!!!!!
Radi odlicno vuce odlicno,radi na ler gasu i nece da se gasi...
E problem mi se javlja kad ga ostavim neko vreme (ceo dan na primer) i pokusam ponovo da ga uplaim kad ono corak!!!!!! Ponovo vazduh u sistemu i vratio mi je gorivo nazad!!!!!
Znam da bi problem resio montiranjem nepovratnog ventila ali se pitam kako do sad nije pravio probleme a sad od jednom poceo?????
Skoro sam zamenio i lamelu i druk lezaj i klip za kavacilo sve novo stavio!!! I sad auto super radi i necuje se nista sve dok se ne ugreje a ja ga izbacim iz brzine i pustim kvacilo!!!!!
Pre zamene lamele se to nije culo!!!!! Ovaj majstor kod koga sam oterao auto (zbog dizalice samo) kaze da se to malo cuje spojnicka osovina ali se pitam zasto se pre toga nije cula!!!????
E sad je poceo "malo" da me nervira !!!!!!!!!!![]()
1. Proveri vakume, pocevsi od brave za paljenje pa na dalje, ako je ostecen bilo koji vakum auto ne mozes da ugasis dok ne pritisnes stop na PVP.
2. Proveri ulje u menjacu.
Ne bih reko da je do hidro podizaca.Nagledao sam opela kojima zvekecu hidro podizaci,a motor im mirno radi i prede kao mala maca i plavi dim ne baca.Taj plavi dim je ili zbog zapeklih karika,posto dugo nije paljen ili zbog gumica ventila,opet zbog toga sto dugo nije paljen.Mada mi se cini da je taj problem sa ler gasom odvojen slucaj i da nema veze sa tim plavim dimom.Opet prekontrolisi svecice i kablove i vidi kakva mu je struja.Da ga zeza motor ler gasa ne verujem jer bu ler gas varirao,ali se ne bi gasio.
Bas pre par dana sam imao jedan Kadett sa slicnim simptomima,vlasnik mu pre mesec dana menjao kablove i kapu i ispade da su mu kablovi vec korodirali i da spadaju sa kape,bem ti takav kvalitet.
Za ovaj Passat B6 mi nije bas jasno pitanje,a ni koj je motor u njemu.
Provericu to ovih dana sad nikako ne nalazim vremena da se bavim time... Jbg poslovi krenuli uvveliko,a auto mi trenutno netreba imam ih vise komada...![]()
Interesuje i mene kontakt moze na PPIma u Tomaševcu covek koji drzi auto otpad,sve francuze,ima i partnera,mislim da ti clanovi iz Tomasevca mogu nabaviti broj.
Pa koliko to imaš automobila, i koje?
Pa to sve po 25-30 godina staro ...SAd samo 4 komada.. Mercedesa 124, Audi 80, Golfa 2 i Uaz-a..