Kada niste u traktoru, vozite

Sva sreca pa imam lekarsko uverenje sa potpisom psihologa i psihijatra za C,E i D kategoriju, doduse stara par godina... :osmeh: :off_topic:

Ciro jel su ti i kombajni registrovani,i jos na ovu temu mogu da kazem da ce kod nas novcanica od 500 din ili 5 eura zavrsavati posao jos dugo godina i dok bude policije bice i mita .

Poslednja izmena od urednika:
Odgovoricu ti na pp da ne kvarim temu vise.... I da ispravim prosek bacicu neku sliku.. :ppozdrav:

p5190183.jpg

120610152753.jpg

ciro jel su ti i kombajni registrovani,i jos na ovu temu mogu da kazem da ce kod nas novcanica od 500 din ili 5 eura zavrsavati posao jos dugo godina i dok bude policije bice i mita .
Ima toga i bice sigurno jos ali evo u zadnjih 2-3 meseca su me zaustavili 2 puta gde je sve snimano.Na pandurskom autu kamera postavljena a saobracajac na uniformi ima bubicu zakacenu.I oba puta mi pisana kazna iako su prekrsaji beznacajni malte ne bili.

To nije nesto u redu drugar ima e klasu 2000god 1998ccm kompresor,137kw platio je oko23000din

Ovaj model 126ice kad je zift crn sa tamno sivim lajsnama je meni najlepsi mercedes ikada...

- - - - - - - - - -

Ciro92 da ti kazem kad se ubacuje drugi motor u mercedesa mora i menjac i jos vaznije diferencijal drugi..

Ja imam 190d sa 2.0 motorom,ali planiram da ubacim onaj 2.5....nebo i zemlja koja je razlika,samo cekam leto i da se to tada uradi...

Zasto nisi zadovoljan 2.0 motorem u mercedesu???? :sta: Posebno u 190??? Ja sam cuo da je taj motor 2.0 slab za 124 ali za 190 je taman ja mislim....

Tromo,bas penzionerski auto...2.0 d.. 75 konja..ali kad sam seo u onu sa 2.5 odusevio sam se...em je tisi auto,em ide ko metak...jos je moj ima menjac sa 4 brzine,moram i menjac da ubacujem,ali nije skupa prepravka,da dam moj sklop ceo,a dobijem isto kompletan sklop,sad videcemo kakav ce biti dogovor tada..

A video sam samo 1-2 190 sa motorom 2.5... Verujem ti da to ide ko metak.. :osmeh: Jer i moja 124 ide dosta lepo iako je teza od 190 siguran sam da jeste...

Kod mene u selu ima 3 takve,i sve su ocuvane. Jedan sariji gospodin ima onu verziju 2.6,i divlja sa njom ko da je mladic... jos je nasvirao napravio cudoviste od nje,sve izvadio,tapacirunge,sedista,rezervnu gumu,aman bas sve "nepotrebno" samo da mu auto bude lagan,sper diferencijal,cipovao motor,ma sve moguce,i auto ima oko 280 konja...ma nemoze niko da mu stane na crtu...kad ga budem navatao cu ga slikam.

Nazad
Vrh