Kada niste u traktoru, vozite

@ddragan
Posto sma vozio nekoliko auta na beznin-plin. Taj sistem koji si opisao u Golfu 2 mora da ide u neutralan polozaj da istrosi benzin iz karburatora pa tek onda na plin. Kod sekventa ne mora, tamo sve regulise elektronika. Uglavnom vozis na benzin, prebacis u neutral i kad pocne da auto usporava (osetis po njemu kad mu nestaje goriva) ond aprebacis na plin. Ako se i u toj situaciji nesto oseti onda nije nesto ok sa intalacijom i negde ti pusta plin/gas. Inace sa Z128 sam presao 60k km na plin bez ikakvih problema oko uredjaja, ali sam ga servisirao svakih 10-15k. Servis se svodi na proveru instalacije i zamenu filtera. Kostalo je oko 800-1000din i nikad me auto nije ostavio na putu. I danas mi je zao sto sam ga prodao...

Opel Astra na plin 35k km isto nikad nista. Servis radjen 2x do sada.

Kazu neki ljudi kad ne znas sta valja a ti kupi mechku...moj mezimac E 250d

15052009254.jpg

beli je 200e sa plinom
100320131458.jpg

i naravno nista bez yuga(golf sam prodao)

19032010514.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Dobri mercedesi... JA sam veliki ljubitel 124-tvorki... :bravo: Mozda ce sledeci auto isto da mi bude 124 samo 300td... :osmeh:

PA sad vozim 2.5d pa bi voleo da sledeci bude 3.0td... To ide ko mecava.... Samo neznam dal pasuje manuelni menjac iz 2.5 u taj 3.0td jer su vecinom ti automatici... PA bi dalo to da se prepravi.... :sta:

Ja volim 124 ali TESKO se nalaze vise u odlicnom stanju.... JA moju cuvam ko oci u glavi ali VREME cini svoje.... Jos po gradu ako ga neko ogrebe dodje mi da poludim!!!

To je zbog toga što su prešli 20-tu godinu pa je porez na luksuz ukinut inače bi bila 50+hiljada dinara za 2,5 a za 3,0 ohoho.

Nazad
Vrh