Kada niste u traktoru, vozite

Uzeo sam mazdu i pocela jec da mi kida zivce !!!!!!!!!!!!!! Svaki detalj opreme radi to jeste ali na prvom minusu jedan akomulator slabiji vrlo malo ona pretace struju u taj slabiji i do k sex ....neznam dali mogu one njene pljosnate kleme da izbacim i da stavim oba klasicna akomulatora i u k .

Sto ne bi moglo. Ako je isti napon (a 99% je isti) radice sa redovnim akumulatorima koji idu u evropska vozila.

Tako ce i biti sutra idem do elektricara i to resavam ,po radionickoj knjizi treba dva komada od 70 ah u pm ko da palim spejs satl ddd.

Imam jedan problem na mom Audiju 80 (jaje 1.6d)... Ovo je vec druga posuda za antifriz koja mi pukla.... Te posude kupujem po prodavnicama i stvarno je kvalitet ocajna,to se da odmah primetiti.. Ako neko ima Audi za delove ili ima tu posudu da mi proda (ali samo orginal) neka mi javi.. Ili ako znate gde bi to mogao da nadjem jer vise necu da kupujem ove nove stvarno nisu za nista... Ili mozda neko trece resenje od nekog drugog auta???

Hvala sinisa moram sutra da ih nazovem... Neije meni problem da kupim novu ali ovo je vec druga za kratko vreme a orginalana je trajala 100 puta duze od ove dve sto sam ja kupio!!!! Hvala jos jednom...

Od kojeg proizvodjača si uzimao posude? Evo gledam sad cene eksp.posuda i kreću se od 2000 (bez senzora) do 5000 (sa senzorom) din. Na A-100 C3 model sam ugradio najjeftiniju i eno šljaka. Da nije tebi malo veći pritisak u sistemu? Onako iz glave bi rekao da je maksimum 1.2-1.5bari..... Ne mogu sve da popamtim a ne surfa mi se uopšte.... Kupi ti i čep ekspanzione posude za svaki slučaj. On ti je oko 200-300din.

Uff pa kupovao sam koje stignem jednom ja jednom moj cale... Verovatno smo kupovali jeftinije ne verujem da sam dao 5000din za posudu... (malo vise kosta Audi :haha:)

Mozda je veci pritisak u sistemu ruku na srce auto je za generalku ima mnogo predjenih znas i sam pisao sam vec jednom...

Ciro, moze biti da ti je veci pritisak u sistemu (ako je probio dihtung glave). Onda ti ne vredi da menjas, svaka boca ce ti puci. Ili nabavi cep sa ventilom (plavi) ili stari cep malo odvrni, da ima lufta.

Ma znam ja da je tam motor na izdisaju ali rekao sam necu da ga diram dok me ne ostavi na drumu... Da ima da se kupi nov takav auto verovatno bi ga kupio... Koliko kilometara jeza me uhvati kad se setim... :osmeh:

Uzeo sam mazdu i pocela jec da mi kida zivce !!!!!!!!!!!!!! Svaki detalj opreme radi to jeste ali na prvom minusu jedan akomulator slabiji vrlo malo ona pretace struju u taj slabiji i do k sex ....neznam dali mogu one njene pljosnate kleme da izbacim i da stavim oba klasicna akomulatora i u k .

Koja mazda je u pitanju ? Godiste?? Pa ako je polovan to i nije neki problem,bitno je da joj je elektronika ok a akumulator nije nikakav problem. Inace mazde su odlicni atomobili.cak i ja planiram da je uzmem zas ledeci auto ,ova nova 3ka mi zapala za oko...

Mazda 626 proizvedena 06.1990 a prva registracija kraj 91 :osmeh: haha . Od opreme osim klime i koze maltene sve za svoje godine . Radi svaki detalj ,ide kao avion pu pu da je neureknem . Udobna je dosta utegnuta ima par sitnica koje treba resiti ali dobro polako .Motor 2.0 d po nekim sajtovima sam video da bi navodno trebala ada ima dva akomulatora od po 70 ah ,meni je jedan 47 ah drugi 56 ah i ovaj od 47 je majko .Jos nisam zamenio ,na golfu sam kupio yuasa elite neki akomulator koji je prezive sve i svasta ,sad ih gledam skupi su dosta . Gledam bitna mi je ona pocetna udarna moc ,koju marku akomulatora mi vi preporucujete ?

Nazad
Vrh