Kada niste u traktoru, vozite

Za ovakav auto nema se sta reci , jos sporcka verzija. :ppozdrav:

I nad popom ima pop.Mogao je npr. biti još x-drajv .Nema kraja u toj tehnici ,iako je ovo sami vrh.
Pišem ovo jer mi pala na um jedna zanimljivost kako "svaki cigo svoga konja hvali."
Ima komšija sličnog ali je taj xd. Kad je na sajmu u BG.rekao kako ima BMW Qvatro ,ovi se kao naljutili. Nemoj nikada više to da kažete i sramotite svoje auto. Audi ima quatro a u nas je x drajv a to je velika razlika.
E sad ko bi ga znao .Verovatno je ovde kod BAVARACA bolji raspored snage na točkove ,čim ga hvale.
Čestike na kupovini.Još trebaš promeniti oo gde piše tata i mama i ubaciti i BMW.
Ovo što sam pisao je kao jedna zanimljivost i nije nedostatak što tvoj auto nije xd. I ja bi odabrao takvog. Nema se to gde ni voziti niti koristiti.Samo jednom zimus vozio komšija sina doktoru u BG. i krenuli u 5 h a napadao sneg i nisu čistili, i oni žurili. Kaže svi mile auto putem a on piči 80 -90 ,zahvaljujući tom pogonu.
Evo ovo je NA. Spominjao.

Poslednja izmena:
Jeste 535d nosi oznaku u saobracajnoj,bi-turbo,M oprema...bas je avion kad ga prebacis u DS,lepi dzigericu za kicmu...potrosnja,xm sarena,zavisi od voznje,kad sam se vracao iz N. Sada pre neki dan opalio tempomat na 125km/h 6,0lit/100km,a kad mu prcas ventile i voznja grad oko 9lit...Hvala svima,jbg nema ono zahvali se.
Jel to od psenice ili suncokreta,pa i ja da posejem par ha.

Xe...koje pitanje,ma prodao tatu i uzeo novce,sad sam gazda....vidi baca treba m..a da se oznoje da imas i da ostane i treba malo vise od par hektara.

Poslednja izmena od urednika:
Izgleda da je u ovoj zemlji greh ako posle 20-30 godina rada kupis nesto sto je u normalnoj zemlji gotovo svima pristupacno.

Jel to od psenice ili suncokreta,pa i ja da posejem par ha.

Automobil je super ali treba znati, da je to polovan automobil i cena mu je u rangu od recimo novog FAS-ovog Punta doi ovog novog 500L. Ne verujem, da bi nekome ko je kupio novi Punto ovako dobacivali. Ako sam pogrešno protumačio Vašu poruku izvinjavam se.

E sad nešto što nikako ne razumem ovde u Srbiji je zašto se ljudi odlučuju za te ogromne polovne automobile kad za iste pare mogu kupiti novi auto, jednu klasu niži.

Automobil je super ali treba znati, da je to polovan automobil i cena mu je u rangu od recimo novog FAS-ovog Punta doi ovog novog 500L. Ne verujem, da bi nekome ko je kupio novi Punto ovako dobacivali. Ako sam pogrešno protumačio Vašu poruku izvinjavam se.

E sad nešto što nikako ne razumem ovde u Srbiji je zašto se ljudi odlučuju za te ogromne polovne automobile kad za iste pare mogu kupiti novi auto, jednu klasu niži.
taj fiat nije samo za jednu klasu nizi :ppozdrav:
tu limenu kantu i bmw nemože porediti

Gorane, naravno da to nije limena kanta, to je auto koji je svima pristupacan, a pri tome jeftiniji za odrzavanje, a odradi svoju svrhu. Dajte BMW-u (koji je meni, uz Audi omiljen auto) da odradi auto koji ce nov kostati 20 000 evra, pa da vidimo sta bi napravili :osmeh:.

A zašto bi kupio klasu niži ? Samo zato što je nov!! Gluposti. Ja sam pre dva meseca pazario auto raspravljao se sa ženom ,bio na sajmu gledao,svaki pregedao ko da kupujem boing I na kraju reko ženi baš me briga izaberi ti. Posle silnih ispravanja novih Kia,Hjundaia,Nisana,Pežoa,fordova,dačia,ševroleta I naravno čuvenog L 500-a odlučili I kupili mercedesa B ,dizel. Više sam nego prezadovoljan iako nisam bio za polovno vozilo. Vozim se ko gospodin,potrošnja mala I jeftina zahvaljujući glupsonima iz ministarstva koj misle da nam treba 120 l po ha dizela. Nadam se da će dogodine dati 150 l po ha.

taj fiat nije samo za jednu klasu nizi :ppozdrav:
tu limenu kantu i bmw nemože porediti

Pa ne znam. Blizu jedan kupio polovnog Pasata za 15 000 evra. Kad sam ga pitao zašto nije radije kupio novog Golfa 7 za iste pare, nije mi odgovorio.

Meni lično je BMW 5 star 7 godina protiv novog 500L, Hyundai i30, Golfa 7, Kia Ceed ili recimo Aurisa, kanta. Sasvim sam svestan, da je neki 2006 BMW 5 svemirski brod, udoban i siguran ali sam ipak za novo pa iako je kategoriju, dve manji automobil.

Gorane,za koliko si pazario B klasu?Posto sam jos uvek na klasi ispod (A klasa),razmisljam o kupovini istog...ali nikako ovde kod nas.A klasu koju vozim,doterana iz Nemacke sa pravom kilometrazom i do sam od 2008-me nije bilo nijednog kvara,osim potrosnih delova...cak je i akumulator original fabricki,a auto je 2000-to....

Grešiš puno jer je taj punto pored nekog takvog BMW-a na dnu liste ne jednu klasu niže.

12000 eura,4 zimske gume korištene prošlu zimu,4 nove letnje gume menjane proletos,nema tempomat I nema automatsku klimu kukupljen ovde oktobra 2008, prešao 63000 km, kupljen od poznanika ne od trgovca.Prezadovoljan sam, dva dana posle kupovine otišao sam u Grčku,do sada sam nagurao 6000 km.Posle dva benzica ford mondeo 2.0 I potrošnje od 10-12 l bezolovnog,pežoa 106 1.1,potrošnje 6-7 bezolovnog ovo je odmor za moj džep. Ford je kupljen sa 35000 km uvežen iz CH sada ima 120000 I niko ne veruje da mu je to prava kilometraža,sada čami u garaži , a pežao smo novog uzeli I prodali sada sa 200000 km. Da me neko ne svati pogrešno oba moja auta su bila u besprekornom stanju redovno održavana I bez kvarova, bez problema sam seo u pežo I išao u CH bez neke kontrole ili servisa koliko je bio pouzdan ali tek sada sam shvatio šta znači kvalitetan auto ne sumnjam da ima I drugih marki kvalitetnih (ja ih nisam vozio a I nisam se vozao u njima) ali za te pare ne može nikakva dačia ,l 500 I još po neki koreanac pride da mu stanu uz rame.

Svako ima pravo da kaze sta mu se svidja a sta ne,sta je bolje sta losije,na svakom je da odluci u cemu ce da se vozi,ja sam odlucio da se VOZIM u AUTU a ne u prevoznom sredstvu...

Nazad
Vrh