Kada niste u traktoru, vozite

Ovaj moj AUdi 80 bi izvozao nekoliko Pariz-dakar kilometrazu necu da spominjem da ne ispdnem lazov sramota me da pricam koliko ima... Trapove sam radio ni sam neznam koliko puta,sad kugla izlazi sama vec je naucila nema vise da je lupetam ili pajserom natezem same vec znaju da se promene... :haha: A sto se tice amortizera ni sam vise neznam koje da uzmem,kao plati skupo ce da traje kad ono isti djavo... Neznam sta da radim.. Cu da uzmem ponovo jeftine pa menjaj sta da radim...
ciro92 ::super:: lepo si me nasmejao :osmeh: sa kuglama

Maticu i kod nas je a4 dugo bio paradni pa je nesretnik postao radni :osmeh: 2009g....inace je 1996g ....no ja ipak mislim da nije ni problem u vama-nama kao vozacima nego u losim zamenskim delovima koji su vrlo sumnjivog i diskutabilnog kvaliteta ai i losim putevima !!!! inace sto se mene tice AUDI je NO1 !!!

Mozda je za vas Audi No1 ali je smesno porediti ga sa Mercedesom.. Konkretno ja moj Audi 80 nesmem ni da pomislim da uporedim sa moj Mercedes 124.. Sutra cu da vam uslikam razliku gumica na balans stangli na Mercedesu i na Audiju kad ih uporedim pomislili bi ste kao da je ova od Mercedesa sa nekog kamiona skinuta... Jedino sto mi se na 124 ne svidjaju to su kugle!!! Inace sve ostalo je po meni bolje reseno!!! Pogotovo zamena amortizera bez sabijanja oprige... Da ne nabrajam,ali ipak se Audi 80 kod mene mnogo vise forsira i cedi... :osmeh:

Audi 80 i M.B 124 ne mogu nikada da se porede jer nisu ista klasa.Uporedite Audi 100 C4 i M.B 124 jer su u istoj klasi.

ciro92 ::super:: lepo si me nasmejao :osmeh: sa kuglama

Pa tako je druze moj cale je to vozio kao sluzbeni auto 24 casa dnevno dok sad nije konacno dobio auto od firme posto je kilometraza stala na 230.000 km pre 10 god sad po nasoj proceni i po sveskama koje cale vodi (zbog goriva na racun firme) ima blizu 700.000km ako ne i koj km vise...

- - - - - - - - - -

Audi 80 i M.B 124 ne mogu nikada da se porede jer nisu ista klasa.Uporedite Audi 100 C4 i M.B 124 jer su u istoj klasi.

To se potpuno slazem sa vama... Ali ipak mi je nekako Audi previse nezan na tim trapovima,sve je nekako previse slabo i tanko...

Moj audi 80 je kod mene od 96 i nista od tih zajebancija nije menjano. Zamenjene su pakne i disk plocice i lezajevi zadnjih tockova. Menjan zupcasti kais i normalno spaneri srce pumpe. Kakvi amortizeri kakv trap.

ja opet mislim da je AUDI NO1 ...mozda sam subjektivan previse...a i nisam se nesto navozao mercedesa u zivotu :osmeh: tako da je sve jasno !!! generalno su svabska auta izuzetno dobra!!!!i kvalitetna!!! pa onda japanci...pa svi ostali!!!
svaki a4 ima aktivan prednji trap( govorim o modelima 1995-2001) no ja bas nisam imao skoro nikakvih problema,mozda promenim 1 sponu (od ukupno 8 :cool: svake godine tokom redovnog servisa kad se primeti.....

Mozda je za vas Audi No1 ali je smesno porediti ga sa Mercedesom.. Konkretno ja moj Audi 80 nesmem ni da pomislim da uporedim sa moj Mercedes 124.. Sutra cu da vam uslikam razliku gumica na balans stangli na Mercedesu i na Audiju kad ih uporedim pomislili bi ste kao da je ova od Mercedesa sa nekog kamiona skinuta... Jedino sto mi se na 124 ne svidjaju to su kugle!!! Inace sve ostalo je po meni bolje reseno!!! Pogotovo zamena amortizera bez sabijanja oprige... Da ne nabrajam,ali ipak se Audi 80 kod mene mnogo vise forsira i cedi... :osmeh:

Audi 80 ima daleko bolju limariju od Mecke 124. Bez ljutnje :ppozdrav:

Na moj Audi se uvek polome oni drzaci kao kukice sto drze balans stanglu,pa se pitam jer bi mogao da izbacim balans stanglu nacisto i sta bi sa tim na auto izgubio??? Kad sam imao Ladu Nivu uvek sam skidao balans stanglu ali je Lada uvek isla po terenu tako da neznam kako bi se auto bas ponasao bez balans stangle???? Sta mislite??? :sta:

Mozes ti da se zezas ali moj audi 80CC automatik je marka. 1985 god nigde ni trunke korozije presao 190000 km bez nekog defekta a napisao sam sta je zamenjeno do sada sem redovnog odrzavanja u koje spada zamena ulja filtera ....... Doduse dosao je iz Nemacke lepo ocuvan posto ga je tamo vozila gospodja Dr. Goth.

Audi 80 ima daleko bolju limariju od Mecke 124. Bez ljutnje :ppozdrav:

Ma kakva ljutnja druze imam i 124 i Audi 80 i znam kakva je situacija kod audija sa pocinkovanom limarijom.. ::super::

- - - - - - - - - -

Mozes ti da se zezas ali moj audi 80CC automatik je marka. 1985 god nigde ni trunke korozije presao 190000 km bez nekog defekta a napisao sam sta je zamenjeno do sada sem redovnog odrzavanja u koje spada zamena ulja filtera ....... Doduse dosao je iz Nemacke lepo ocuvan posto ga je tamo vozila gospodja Dr. Goth.

Dusko nije to neka kilometraza za njega videces na oko 400.000-500.000 km ako ga do tad budes drzao u vlasnistvu... :ppozdrav:

Duško vaš je rađen za Američko tržište a naši izgleda za Rumunsko. :haha:

cika Dusko nelaze,eto moja zena poseduje b4 iz 94god.(al vodi se na meni)kupljen sa 142.000 na satu,sad ima oko 300.000 i sto se tice trapa samo su zamenjene jednom solje sa nemackog trzista,i cisto da se zna da sve lenije zna napamet da ide bez da ga upravlja vozac,to je sto se tice audi 80,b4 ima dosta bolji trap od jajeta,a o A4......to je druga prica,spona i ramena sto donjih sto gornjih se nemozes namenjati.....

- - - - - - - - - -

a nosac kamburatora.......:osmeh:

Na moj Audi se uvek polome oni drzaci kao kukice sto drze balans stanglu,pa se pitam jer bi mogao da izbacim balans stanglu nacisto i sta bi sa tim na auto izgubio??? Kad sam imao Ladu Nivu uvek sam skidao balans stanglu ali je Lada uvek isla po terenu tako da neznam kako bi se auto bas ponasao bez balans stangle???? Sta mislite??? :sta:

Te kukice nikome do sada nisam menjao niti su nekome popucale. Mora da ga vozis bas po losem putu cim ti pucaju kukice. Ne moj da skidas balans stanglu.

Meni je ovo treci audi, treva godina kod mene i prezadovoljan sam. Imao sam i BMW-324 to je bio neunistiv auto, kada sam ga kupio svi su mi govorili kako taj motor nije dobar, kako puca glava trte-mrte ja sa njim predjoh 150 000 od ozbiljnijih kvarova zameni sam samo jedan lezaj tocka. Naravno promenu potrosnog materijala ne racunam u kvarove.

- - - - - - - - - -

cika Dusko nelaze,eto moja zena poseduje b4 iz 94god.(al vodi se na meni)kupljen sa 142.000 na satu,sad ima oko 300.000 i sto se tice trapa samo su zamenjene jednom solje sa nemackog trzista,i cisto da se zna da sve lenije zna napamet da ide bez da ga upravlja vozac,to je sto se tice audi 80,b4 ima dosta bolji trap od jajeta,a o A4......to je druga prica,spona i ramena sto donjih sto gornjih se nemozes namenjati.....

- - - - - - - - - -

a nosac kamburatora.......:osmeh:

On kosta 1500 dinara, za zamenu treba celih 10 minuta.

Vozimo ga po bas bas bas bas losem putu... Ne retko ga vozimo i po atarskim putevima pogotovo kad su neki kvarovi na masinama... Sta mogu da ucinim povodom krivog zadnjeg trapa na Audi 80??? On nema mogucnost stelovanja a tockovi mi dosta ukrivo stoje gume se zacas potrose sa unutrasnje strane... Sta da radim sa njim ???? :sta: To je posledica tovarenja svega i svaceg u prikolicu a u to ubrajam i nekoliko krava koje je doterao iz Banata... :haha:

audi.jpg

ovo je moj gospodar prstenova :osmeh: kad vec pricamo o audiju

Vozimo ga po bas bas bas bas losem putu... Ne retko ga vozimo i po atarskim putevima pogotovo kad su neki kvarovi na masinama... Sta mogu da ucinim povodom krivog zadnjeg trapa na Audi 80??? On nema mogucnost stelovanja a tockovi mi dosta ukrivo stoje gume se zacas potrose sa unutrasnje strane... Sta da radim sa njim ???? :sta: To je posledica tovarenja svega i svaceg u prikolicu a u to ubrajam i nekoliko krava koje je doterao iz Banata... :haha:

skini trap i okreni ga naopacke.......:osmeh:

Nazad
Vrh