mazan79
Član
nije tu problem samo glava.....bregasta,klacklaliceKoliko sam te razumeo 600 evra je glava i majstor uzima 1000 evra za ruke?
10 glava ja menjam za te pare.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije tu problem samo glava.....bregasta,klacklaliceKoliko sam te razumeo 600 evra je glava i majstor uzima 1000 evra za ruke?
10 glava ja menjam za te pare.
nije tu problem samo glava.....bregasta,klacklalicei 100 cuda jos.....ruke su najmanja stavka
Ventili idu sa glavom, bregasta ostaje tvoja, audi nema klackalice ima sholje koje su ujedno i hidropodizaci.
nisam mehanicar po struci...inzenjer poljoprivrede a u slobodno vreme paor ali trgujem i kolima i takvo mi je okruzenje ljudi u kojem obitavam! verovatno ste vi u pravuVentili idu sa glavom, bregasta ostaje tvoja, audi nema klackalice ima sholje koje su ujedno i hidropodizaci.
Ja imam stariji A6 "99 godiste 1.9 tdi 81kw cini mi se i prezadovoljan sam 400.000 pali ko mina utegnut unutra nema zveckanje klaparanje cudni zvuci motor nije pipan osim servisa samo amortizeri i diskovi zamenjeni i ovaj potrosni matwrijal ali polako je vreme za zamenu mada znam da su ovi noviji losiji ali jbg
Nego da pitam nesto vidim ovde ima ljudi koji se razumeju uzeo sam kombi Fiat Ducato 2.0 Jtd 2004 god i sad mi kazu tu neki poznanici da je to ocajno los motor valjda je 1.9jtd odlican a ovaj 2.0 jtd los zna li neko nesto o tome
nisam mehanicar po struci...inzenjer poljoprivrede a u slobodno vreme paor ali trgujem i kolima i takvo mi je okruzenje ljudi u kojem obitavam! verovatno ste vi u pravu
apsolutno se slazem!!! nedavno sam bio u posedu punta 1.9 jtd koji je uvezen sa 370.000 km....fercera ko sat i sa tom kilometrazom!Ti poznanici su mozda ljubomorni, pa kao ne valja ovaj motor ovaj drugi je bolji![]()
Fiat JTD su odlicni motori bez obzira na kubikazu.
Audi 2.5 tdi ima klackalice... i lomi ih, nije retkost..A bregasta je u 99% slucajeva pojela nekoliko bregova pa dzaba da ostane ne vredi... Bar slucajevi koje sam ja video...![]()
Sav trud i patnja da bi ti delovi izdržali godinu dana.
Ako nije istekla godina reklamiraj ga... imali su nekih propusta u izradi ali resavaju sada to bez reci...Sav trud i patnja da bi ti delovi izdržali godinu dana.Kod mene je trap rađen 5 puta.Ma koji delovi ugrađeni to nije to.Menjao amortizere prošle godine u Aprilu već se jedan čuje a uzeo Bilshtein i lepo ih platio.
g-dine Maticu i ostale kolege, jel vi vozite pariz - dakar kad vam se to desava???moj a4 ( koji je u porodicnom vlasnistvu od 99g) ima 286.000 km-originalni amortizeri,originalni diskovi....bile su i plocice dugo originalne,3 para ukupno promenjeno!!!!i sa trapom sam vise nego zadovoljan s obzirom kad cujem kako se to cesto radi na vasim audijima...
Problem su samo klackalice...
I to ne neki preteran. Cifra od 1600€ za zamenu glava je ne realna...
U tu cenu se odradi veliki servis (set zpcenja i spanera, pumpa vode, pk remen, antifriz, ulje i svi filteri.)
I ostane kusur...
Prosle nedelje je radjen jedan u servisu gde radim..
- - - - - - - - - -
Audi 2.5 tdi ima klackalice... i lomi ih, nije retkost..