Kada niste u traktoru, vozite

Meni je trosio 12 litara plina na 100 km,ali je bio na divljaka plin u njemu i vise tako ne moze zbog ucestalih kontrola od strane saobracajne policije pa je izvadjen. Inace ga ne bih vadio. Slagao se u njemu savreno. Ako neko ima problem oko plina s tim motorom i uopste u audijevim automobilima bilo koji kvar da de cini ne resiv,nek se javi na PP. Sve resavamo uspesno.

Za Audi 80 jaje god.89. trazim euro kuku onu na klik nameštanje i skidanje. Zgodno se namešta i skida pa je tako i ukradena. Ima li ko kakvu preporuku ?

Mišo kod mene na c4 dok sam ga imao nije bilo nikakvih problema sa gasnim uređajem.Redovno održavanje i vozi.Na benzin je aždaja.Bukvalno ga ubaciš u petu i više ne šaltaš u nižu.

Plin kod mene nije imao atest i nije bio upisan u saobracajnu i zato je izvadjen. Drugih razloga nije bilo. Nema vise popustanja. A to da ga ubacis u 5-tu i ne saltas vise je apsolutno tacno. Azdaja od auta. Imam i nesto noviji auto,al ovaj je prica za sebe. Perfektan. Za sad vrti 8,7 litara benzina mereno sistemom pun rezervoar,predjem 500 km pa opet pun i tako nekoliko puta.

Ne znam koliko je moj trošio benzina jer za 7 godina koliko je bio kod mene nisam prešao više od 500 km na benzin.Plina je trošio 10-12 l.Jedno vreme sam bio zagrejan za model 100 ali u s4 varijanti sa motorom 2.2 turbo i 230 ks ali mi propala kombinacija pa ga nisam uzeo.

Naravno,i cuvenu K-glavu. Dolaze u obzir i volksvagen,drugo ne. Samo to radimo. Tj,covek koji servisira. Ja ne petljam oko motora. Nikakav problem. Najcesce tu stradaju dizne. Ako auto ide na benzin,a brljavi to je do stelovanja ili do dizni. Sve se zna kad se poveze na komp. Ako je pumpa za gorivo u redu,a K glava ne ispravna jer se ne koristi,da se uradi kosta druga glava i dizne 170 evra. Ako je stradala i pumpa goriva,ima dve varijante. Prva je original i kosta 18200 bez PDV,a druga je neka neorginal i kosta 7500 bez PDV.

Pustila je benzin dole na filter vazduha. Videću sa vlasnikom da li želi da je remontuje ili ne. Oko detalja,ako čovek pristane,se čujemo na pp.

Evo i mog japanca u akciji!

2qwki88.jpg
zve9g3.jpg
5evchv.jpg

Treba mi pomoc oko izbora automobila,ako mi mozete pomoci.Tacnije dvoumim se oko dva automobila audia a4 i tiguana.Audi mi se vise svidja na oko i udobniji je ali je nizak jako,dok tiguan je vislji nekako mi je prakticniji.Sta da uzmem,unapred hvala.

Nazad
Vrh