pešut
Član
I računaj u oba slučaja sve 4 nove zimske gume. Nije mala stavka ali to te u većini slučajeva čeka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
+ akumulator.I računaj u oba slučaja sve 4 nove zimske gume. Nije mala stavka ali to te u većini slučajeva čeka
niko nije rekao da je bolja od moselina,ali kupio sam novu savu,koja je kostala duplo skuplje,a mnogo je bucnija,a i tvrdjas je,znam i sam da za 30 evra ne moze da bude neki kvalitet,ali,kako se za sad pokazala,prezadovoljan sam,a to za nalepnice,neznam koji ce mi,i tako se skida kod montaze...i guma nije kao ova na slici ,vec je marke KAMA.Ma Kama je bolja i od Miselina,a i vole nas Rusi pa nam daju jeftino tako kvalitetnu gumu.
Ne zivimo svi u beogradu i ne vozimo po autoputevima. Za ljude koji voze po snegu (posebno dubokom) je Kama sasvim dobra,da ne kazem odlicna !Jednostavno guma za Ladu i rusku zimu, kod nas je dobra za onih par sati kad putari ne stignu da ociste ili zivis na pesteru pa vec sad uveliko cistis sneg.
Ove gume su od suloka iz ade,sad da li ih on uvozi,ili kupuje ovde ne znam...
Imam 15-ice i na njima piše KAMA kao i na ovim 15-icamaOvo je KAMA samo sto oni imaju i EU brendove, kod nas su samo 13 i 14 brendirane kao Kama, ostalo nije.
.