sova
Član
Koliko ja znam, nije nikad ni moglo, redovnim putem, bar u vw u mojoj okolini, nego ako znas nekoga ko zna nekoga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva tri auta koja sam do sada vozio su iz bila Svajcarske i sva tri su imala problema sa korozijom. Prosto ne vredi, njihove zime u kombinaciji sa soli. Ali ta vozila mehanicki ne mogu da se porede npr. sa vozilima iz Italije, tako da manje vise to dodje na isto. Nama je najveci problem standard, sto mi imamo para za nekog groba do 5000e sa 10+ godina i minimum 300000 km, koji je davno otpisan i pocinje da umire deo po deo. Nema dobrog auta za male pare. Kad sam kupovao bmw-a, gledao sam da uvezem iz Nemacke, sve sto je bilo do 250000 km je bilo skuplje tamo nego nasi primerci ovde registrovani, a gde je carina, porez i ostalo, pa razmilite kakvi su to grobovi u najavi.
Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока
Danas sam imao čast da se vozim u Passat B5.5 sa 2.0 TDI motorom kraj 2004 godine sa originalnih 215.000 km na satu.Kao u sobi da sediš.
Buraz kupio passat b8,ide kao 3.0![]()