mazan79
Član
Nissan Navara,toyota Hilux motor 3.0 a registracija ko za 2.0
i eto resenja i za pijac' i za njivu 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A troši kao 4.0Nissan Navara,toyota Hilux motor 3.0 a registracija ko za 2.0i eto resenja i za pijac' i za njivu
![]()
Nisan patfinder
A dali zna neko,može li džip na gazdinstvo?Pre neki dan gledao Ford rendžera,pravi paorski auto. 24000 +PDV,može na gazdinstvo zbog povraćaja PDV-a ,registracija na teretno.
Ako te samo benzinci interesuju uzmi Astru karavanku 1.8 16V.Pouzdan i izdrzljiv auto sa dobrim performansama i umerenom potrosnjom.Ako bi se mozda i prevario da uzmes dizela,onda Stilo 1.9 JTD.Kolege planiram da uzmem auo za koji mesec evo sta bih uzeo Golf 4 karavan,Fiat Stilo takodje karavan ili Astru karavana samo benzince gledam 1,6 dizeli me ne interesuju,koja od ova tri modela je naj bolji onako uopste potrosnja odrzavanje itd?
Naravno da moze,a za naloge ne bih znao.A dali zna neko,može li džip na gazdinstvo?
I onda idu putni nalozi kao u firmi,ili?
Kolege planiram da uzmem auo za koji mesec evo sta bih uzeo Golf 4 karavan,Fiat Stilo takodje karavan ili Astru karavana samo benzince gledam 1,6 dizeli me ne interesuju,koja od ova tri modela je naj bolji onako uopste potrosnja odrzavanje itd?
A zašto nemože džip,a mora teretno,ja i ovako svoj putnički auto ustupam svom gazdinstvu ugovorom na korišćenje,pa knjižim na njega SVEAko misliš da knjižiš pdv , i od auta i od nafte i dijelova onda mora biti teretno vozilo a to nije džip , jedino pikap ili sl . Navara 2.5d je dobra za tebe.
Da,imaš pravo,i ja ne razmišljam,i traktori su na gazdinstvo,i piše u saobraćajnoj moje ime,i netrebaju putni naloziSta ce ti putni nalog, u saobracajnoj knjizici ti se upisuje ime i prezime bez onog PG, odakle policajac koji te zaustavi zna da li si u PDV-u ili ne, to jest da li se tretiras kao pravno lice-preduzetnik.
Jedino ako ces da mu pokazujes fakture kada prodajes robu, uzgred da vidi odakle ti auto......![]()
Moze, ako je registracija kao teretno vozilo. Onda ide sve po redu, skida se pdv, ide amortizacija i sl. Na primer, Hi Lux je teretnjak. A mecedes ML nije....A dali zna neko,može li džip na gazdinstvo?