Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Punu prskalicu.jhona DERU je napisao(la):Na koliko vode ?Ja sam sipo oko pola dzaka?
Ne,ne.Mislim da sam i ja pisao vec o ovome,ali bolje je AN u dva puta po 100kg npr.saleso je napisao(la):bacio sam 200kg po kj tri petnajstice a da umesto an-a bacim oba puta ureu
Za kukuruz i ja tako radim.Kad sam bacao sa depozitorom u redove,nisam bas dobro prosao.Farmer Bob je napisao(la):Ne,ne.Mislim da sam i ja pisao vec o ovome,ali bolje je AN u dva puta po 100kg npr.saleso je napisao(la):bacio sam 200kg po kj tri petnajstice a da umesto an-a bacim oba puta ureu
Delimo mišljenje.tarana je napisao(la):rusku.
fertil ume da se pretvori u prasinu.
ali i žetva se pomerila u odnosu na pre nekoliko godina,sve ranije se vrše,pa ako ranije stigne žito valjda mu ranije treba i prihrana?paorpaor je napisao(la):Mislim da gresis. Baci AN za jedno 30-40 dana pa ureu posle toga jendo 10-15 dana i neces se pokajati. Bas sad gledam moje beleske i vidim da gde smo isli sa prehranom iz dva puta ureom bilo je bolje nego od jednom. Prva prehrana je bila 26. februara sa 100 kg/kj uree , druga 15 marta sa jos 50 kg uree. Nemoj zuriti sa prehranom ako si bacio mesano pred setvu.