John Deere

@srdjan7 u dosta slučajeva Michelin se i ne potroši skroz spolja ali zato unutra popuca pa svakako završi karijeru.Sve je to neko preračunao i istestirao.Zašto ima gro polovnih na oko odličnih guma iz uvoza, ne menjaju ih tamo čisto onako jer imaju para viška nego što su odradile svoje a kod nas se teraju dok žice ne ispadnu napolje.

Zato i propadaju gume brzo jer se teraju sa premalim pritiskom.
Guma se krivi,lomi pri okretanju pogotovo bocne strane i onda pucaju platna iznutra.
Samo veliki pritisak i na traktor i na prikolice nece nista da ima fali.

Mozda nije za temu,ali kad sam kupio traktor koji 96 to godiste sve 4 barum gume prve,prednje nula bodova zadnje na pola. Ali godine ih stigle,tvdre prijanjanje nula.

Kolege posle par dana razmisljanja eto i mene u ovoj temi …

b95a83157c42e80e1531d8d8a6725c4b.jpg

d88ff7978ccb54c1a6d6615947a38159.jpg

bff1992ddedd4cd005807a4377feda8c.jpg

Hvala svima na savetima i svratite na cast :)

Inace traktor je prljav ali drugih slika nema.. ima par sitnica da se rese pa da vidimo kako ce da se pokaze.
Jedan od kvarova je da ne radi klima ali ne radi ni grejanje. Da li to ima veze sa klimom ili mozda ima neka slavina ? Radi se o digitalnoj klimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

@zokib kvačilo kompresora klime se napuni prašinom pa i zbog toga neće da radi klima. Izduvaj prašinu iz remenice-kvačila pa vidi da li radi. To možeš sam, a za sve ostalo ti treba klima majstor.

Nazad
Vrh