John Deere

Ја таквог не познајем из мог села!

Послато са IQ1019N помоћу Тапатока
 
Ja sam cuo da je majstor Atila iz Bečeja odlican majstor za strane traktore. Koliko sam razumeo specijalista za dajc traktore i celu grupaciju, motor menjac.
 
Ljudi gdeje slobodan protok ulja? Vucem kolegine sajlasice nema sance da ih spusti dok ne gurnem rucicu u kontra smeru tj dok pumpa ne radi i tad ih polaku spusta

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Овај има 3 ручице за хидраулику. Треба погодити која ручица активира.
13e4ff1c371872772e6e49db61c0312d.jpg


Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Nije svejednp na koju sam uključio? Ja imam tri i na srednji sam uključio

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Није, питао сам возача. Углавном треба одређена ручица за одређени излаз. И одређену радњу. Да ли кад кипује одма враћа приколицу или се враћа ручицом хидраулике.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.
 
Svejedno je na koji par izvoda si ukljucio. Probaj rucicu skroz dole tu je na vecini traktora slobodan protok i trebalo bi da prikolica svojom tezinom potisne ulje.
 
Poslednji izvod (onaj najblizi zemlji) je prva rucica do vozaca,srednji druga i gornji treca rucica.Za slobodan protok bilo koja rucica treba da se gurne skroz napred brzo.(preskoci se kontra protok da ne zapinje pumpa u prazno)
 
Jel bi mogao ko da mi pomogne oko dimenzija toplinga za 7810, jer mislim ovaj sto sam ima da je neka budzevina

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Da li neko ima iskustva sa serijom john dera 7720 i 7530 kakve su serije traktora?
Drugari imaju kupljen nov 7530premium. Sada ima sigurno 12000rh. ako ne i vise. Godisnje radi preko 2k rh. Sve rade sa njim. Znam da su jednom na njemu radili dizne zbog naseg goriva. Podizace ventila i nesto na menjacu. Ali ti su radili preventivno nisam ih nikada pita zasto. Prosle godine otkinuo im je kardan ispod kabine. Redovno servisiraju i odrzavaju traktor. Mislim da nista veliko nisu imali na njemu. Bas pouzdan traktor.

Sent from my S60 using Tapatalk
 
Ako ne moze da digne prikolicu ili je slab dotok ulja, ili fali ulja ili neki gremlini za mehanicara/hidraulicara da resava. Kipujem sa bilo kojim traktorom bilo koju prikolicu samo zavisi u koji ukacim da li povlacim rucicu napred ili nazad. Plug je malo cilindar pa tu ne treba ni priblizno ulja koliko za zmajevku npr.
 
Možda je prigušen protok na razvodniku da ne okreće plug kao ringišpil, da ga ne slomi.Ja sam kod mene čačkao protok i zavrnem skroz slavine, danas zakačim tanjiraču i neće ni da mrdne točkove.Kada sam skontao šta sam uradio odvrnuo slavine skroz i umalo da katapultiram tanjiraču kod komšije u baštu. :haha: :haha:
 
Nazad
Vrh