BobanNB
Član
Ја таквог не познајем из мог села!
Послато са IQ1019N помоћу Тапатока
Послато са IQ1019N помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugari imaju kupljen nov 7530premium. Sada ima sigurno 12000rh. ako ne i vise. Godisnje radi preko 2k rh. Sve rade sa njim. Znam da su jednom na njemu radili dizne zbog naseg goriva. Podizace ventila i nesto na menjacu. Ali ti su radili preventivno nisam ih nikada pita zasto. Prosle godine otkinuo im je kardan ispod kabine. Redovno servisiraju i odrzavaju traktor. Mislim da nista veliko nisu imali na njemu. Bas pouzdan traktor.Da li neko ima iskustva sa serijom john dera 7720 i 7530 kakve su serije traktora?
Jel bi mogao ko da mi pomogne oko dimenzija toplinga za 7810, jer mislim ovaj sto sam ima da je neka budzevina
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Mislim da nije svejedno na jd.Svejedno je na koji par izvoda si ukljucio. Probaj rucicu skroz dole tu je na vecini traktora slobodan protok i trebalo bi da prikolica svojom tezinom potisne ulje.