Druškan
Član
Kod JD je sad 1ks oko 700e pa računajte. Mada nije vam ni neka drastična razlika u ceni izmedju JD i nekog drugog brenda, svi su podigli cene poprilicno i skoro se izjednacili. Ne računam italijane...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Udobnost je jedna strana medalje, druga strana je pouzdanost. Tu JD nema konkurencijuProblem je što ta recimo starija tehnologija je preskupo naplaćena. Okej služi i to štima, ali ne može koštat kao vrh tehnologije. Ruku na srce zadnjih godina je John Deere dosta napredovao, pogovo u AT tehnoligiji, ali krvavo to naplaćuje.
Kolega koji ima sve John Deere u dvorištu od 6 serije, 8520, 7R itd, u razmaku od godinu dana kupio je Fendt 314 Profi Plus i 6R 150 sada novi, oba u fullu, navi, vario mjenjači, ovjesi itd. i kaže da je ovo definitivno zadnji JD kupljen, da je Fendt puno udobniji traktor i za rad i za vožnju općenito i bolji s obzirom na novce koje koštaju cca 150k eura neto. Jedina mana njima na Fendtu je što tek od serije 500 ide 50 km/h mjenjač, na ovom 40, dok recimo JD ima brzi mjenjač.
Jel ima neki koji se ne kvari. Po meni fend je previše iskomplikovao neke stvari ali ok, oni imaju takvu filozofiju, sve te stvari su podložne kvarovima. A uostalom pre bi uzeo JD sa 8000mh, nego fendt Vario sa 8000mhJD? Imam već treći, ali nebih se baš složio....
Voli on sve, samo smo mi u losem polozaju…Od velikih traktora nema boljeg od 8x10 JD. On ima samo jednu manu. Ne voli male prcele
9500 radnih sati@sudetictomislav
Koliko rh ima taj JD?