Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je potpuno tačno sve što si napisao.Taj model će dolaziti kad-tad u srbiju(u toku su zahtevi za vraćanje starog tipa motora u R serije ka istoku što idu traktori) koji će moći da guta ova naša goriva i tako će podlegati garanciji.A uvezeni 6R-7R modeli sa strane nedovoljno informisanih kupaca će imati problema sa sistemima ubrizgavanja ne daj bože i sa motorima.No nije ni sve tako crno ako kroz pretragu(nošenja goriva na analizu od mnogobrojnih pumpi u srbiji ili čak šta više iz inostranstva) i nađu adekvatno gorivo za njih.I moji izvori informacija su generalni ujedno i najveći uvoznik za Srbiju.Serija R ima u auspuhu ugradjen nekakav filter od plemenitih metala koji za sebe vezuje necistoce iz izduvnih gasova i time dolazi na normu tier4 (euro 3b). Tako da time je izbegnuta upotreba adblue-a. Naravno da svako moze sebi da uveze ovakav traktor, ali uvoznik nema dozvolu da ih prodaje iz jednog prostog razloga, a to je kvalitet naseg goriva, jer John deere nece da daje garanciju na tako prodate modele. Posto u nasoj zemlji postoji i drugi uvoznik on je uvezao par R modela koji rade ali mislim da oni nepodlezu garanciji. Tako mi je objasnjeno na sajmu.