Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
13 spriceva od 14l za 1dan dosta.
Trebalo bi bar 2-3 dana dok preparat ne odradi svoj deo posla.Ja kada krecim onda to radim posle prskanja i prve naredne kise koja preparat malo ,,razblazi'' tako da krecenjem opet malo dezinfikujem biljku.Da li postoji neko odredjeno vreme koje je neophodno da prodje izmedju plavog prskanja i krecenja vocki?
Naspem vode u prskalicu (ledjni atomizer) malo vise od pola, stavim sito, u plasticnu posudicu uspem malo vode, dodam bakar promesam, uspem u prskalicu, jos jednom vodu u posudicu promesam pa u prskalicu, skinem sito, promesam u prskalici, dospem vodu do vrha prskalice, promesam. Voda je u balonima 10l za mesanje i 20l za sipanje.Mozes li mi ukratko reci kako i gde pripremas rastvor i kako to onda sipas u prskalicu kada je punis 13 puta na dan,sigurno si usavrsio neku svoju metodu?
Resenje za taj problem je ciffareli atomizer koji ima ugradjenu ,,buster'' pumpu koja sama uvlaci hemiju.Ja sam je imao,napravis rastvor u buretu od 200 litara i kada potrosis samo spustis crevo u bure i uvuces novu kolicinu(17 litara) hemije.Nema skidanja sa ledja i mucenja.,,Mana'' ovog procesa je to sto ciffareli kosta oko 500 eura za razliku od viligera koji je 150 eura.Sve ima svoje.Mozes li mi ukratko reci kako i gde pripremas rastvor i kako to onda sipas u prskalicu kada je punis 13 puta na dan,sigurno si usavrsio neku svoju metodu?