vladimir92
Član
I i u mom kraju ljudi nisu nesto posebno prolazili sa prolecnim jecmom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa dobro sta je problem Lema,obican insekticid resava posao,ima daleko ozbiljnijih i tezih stvari,samo kao i sve treba reagovati na vreme.
I mi imamo u planu da posejemo malo proletnjeg jecma, kad planiras da ga sejes?Kupio danas na Rimskim prolecni jecam 45 din kg.Jel seje jos neko kakva su iskustva?
Do polovine Marta planiram da ga posejem.I mi imamo u planu da posejemo malo proletnjeg jecma, kad planiras da ga sejes?
Znas li jel prolecni ili ozimi?To je isto francuska sorta kao psenica Euclide,ako je ozimi to je Vanessa.Dobili u kompezaciju 200kg ovog semenskog jecma,jel zna neko nesto vise o njemu,koji je i koja je setvena norma,nema deklaraciju.
Posejali danas ovaj jecam,nismo ni obracali paznju ja i burazer,ima vazecu deklaraciju koja je zalepljena na dnu dzaka,u pitanju je Jari Jecam,sorta Skarlet,doradni centar Sr.Mitrovica,bacili smo 200kg na hektar.