Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dva puta tanjiraca ili jednom? Soja pred usev?Ја сам данас посејео јечам. Семе кум, 115кг/кј, пред тањирање 100 кг/кј 5:30. Јако је суво, праши ненормално.
ovde ide u primese.zadnje dve bas dosta.cak jednom usluzno sto sam radio zetvu su odbili na jednom mestu primtiti pa je isao dalje predat u drugo otkupno mesto al je zamaskirao malo bolje da prime sam je kod njega jecanm bio primesa jer je sejao psenicu nakon jecma abilo samoniklog jecmaKoga god sam pitao ovde kod nas niko ne farba seme jecma insekticidom,mnogi seju na strnjista tanjirana samo,bez oranja.Ja nikako da se odlucim,prekosutra mozda bih sejao jecam ,problem je sto bih morao u mesalici da farbam,a sporo ....
Takodje pitanje,imam na jednoj parceli samonikle psenice malo ,jel to da resavam sad totalom posle setve,mozda neki kletox,kvizalofop p etil ?.Ili da ne diram ...Jel ta psenica ide kao primese kad se predaje jecam na otkupno mesto ?.