Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta ćeš da regulišeš kada ječam već izbacuje klas?Jel realno da se jecam sa modus evo/trinex moze ovako kasno prskati:
Regulator rasta koji sprecava poleganje strnih Zita
Kolicina primene u usevima - psenice je 0,3 l/ha od faze bokorenja do pojave zastavicara
- jecma 0,6 l/ha od kraja bokorenja do kraja faze razvoja zastavicara, kada je vidljivo prvo osje
5godina sejem LG paso nikad prskan regulator i nikad nije polegao.Jel realno da se jecam sa modus evo/trinex moze ovako kasno prskati:
Regulator rasta koji sprecava poleganje strnih Zita
Kolicina primene u usevima - psenice je 0,3 l/ha od faze bokorenja do pojave zastavicara
- jecma 0,6 l/ha od kraja bokorenja do kraja faze razvoja zastavicara, kada je vidljivo prvo osje
Moze da se prska ali efetka nema.A šta ćeš da regulišeš kada ječam već izbacuje klas?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ostalo mi je par džakova ureje pa sam mislio potrošiti i za ječam i za pšenicu da mi ne ostane@Miki44 nećeš ništa dobiti sa tom ureom preko lista, onaj stajnjak kad uhvati mislićeš da je urea poterala, al kako hoćeš.
Koliko rađa? Koliko ga đubriš?5godina sejem LG paso nikad prskan regulator i nikad nije polegao.
Vestak dobija skoro kao i psenica.
Uglavnom preko 6t/haKoliko rađa? Koliko ga đubriš?
Ne sejem ga na velike povrsine uglavnom njive koje su mi zabacene ili male povrsine( baste) nekih 5ha svake god.Sa tolikim veštakom malo rađa.Trebao bi da imaš bar 7-8t/ha u povoljnim uslovima.
Kod sebe idem sa 200kg/ha Map i 200kg/ha Urea, kad se slože kockice bude između 7 i 8t/ha bez problema, naravno herbicidne i fungicidne zaštite radim
Ne sejem ga na velike povrsine uglavnom njive koje su mi zabacene ili male povrsine( baste) nekih 5ha svake god.
Neki prosek 6t.
Imam ove god Etincel za probu mozda rodi vise.
upravo to i pricammeni je paso kolicinksi bio odlican(zrno) ali tezinski bio bas slab hl mu uvek kod mene bio slab(doduse 2 godine,mozda 3 sam ga imao)
2 pune zmajevke da se gotovo rasipa iz njih vagon nesto preko,nedostajalo u obe gotovo po 1tona