Aca97
Član
Prosle nedelje zavrsio jecam
Kws Donau
6980kg/ha vlaga 12, hl 58
Kws Donau
6980kg/ha vlaga 12, hl 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim vec u par postova pišeš da si poprilično siguran da je fungicidni tretman uzaludno potrošeno vreme i protraćen novac...Kod nas u selu ko god je tako razmušljao nije odvezao kuci više od 2500 kg. sa kj. kuci....činjenica,bez ikakve filozofije.pozdravMalo si ga prskao, barem još 2 puta je trebalo....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
U pravu si...nema smisla ulaziti u bilo kakvu dalju diskusiju,jer vidim da barataš isključivo činjenicama.Pa nisi ni ti više odvezao sa 4 tretmana ako ćemo tako....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Ovo je suludo raditi bez podizaca.Posle prvog dana žetve ječma ljudi su shvatili da će definitivna cena biti 15-16 dinara, prinosi svakako nisu nikakvi i raspoloženje je palo na neki minimum. Kako je izgledalo, kako su ljudi podneli loše rezultate i gubitke za ovu godinu, pogledajte u videu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2023. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.
Zašo je suludo kad uredno naplati kombajniranje bez podizaćaOvo je suludo raditi bez podizaca.
Ostalo je mozda 0.20h videću kada skinem to šta ce biti, opasno sam se sjebao što sam danas skinuo ječam.Овако по сликама овај јечам изгледа екстра 6т /ха
10kg po jutru folijarno? Ni protiv korova?Nonius sa tavana 4036kg po jutru ,2 puta po 10kg ureje folijarno,bez ikakve zastite 62,9 hl 13,9vlaga