Ja povećam za 10% setvenu normu kada sejem seme s'tavana.Za jesen planiram prelazak na neku od LG sorti ječma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma neka se goni sve skupa, preživjet će se. Ali razočaran sam jako, ovo mi je osma godina kako potpuno samostalno radim i prvi put sam izgubio na nečemu.
Ostavio sam tonu za sjetvu najesen, al sad razmišljam dal je pametno sijati to sjeme pošto su biljke bile izmučene kroz godinu i koliko bi se to moglo odraziti na budući prinos?
I za koliki postotak pojačavate sjetvenu normu kad sijete sjeme s "tavana"?
Iz nepoznatog razloga su im slabi hektolitri,iako prinos zna biti vrlo dobarJa povećam za 10% setvenu normu kada sejem seme s'tavana.Za jesen planiram prelazak na neku od LG sorti ječma.
A hl?Ja nesto malo skidao u petak,danas nastavio kad kiša prekine.Do sad prosek 44 meteri po kj.
i koliko skidaju po jutru na tih 44 po jutru???
Kod nas je jus 58Pa 3% ako je jus 60....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kod nas 62.Kod nas je jus 58
ne bi primili 80% jecma da je taj jus kod nasKod nas 62.
Ma primaju sve samo ti odbijaju taj procenat koliko je ispod 62.ne bi primili 80% jecma da je taj jus kod nas
mnogi ne znaju ni sta da rade sa njim jer je mnogima ispod 58 a cak su nekima i pivarac odbili da otkupe
Dobro na to sam mislio,znam neke koji nece da daju pa ostavljaju u supe,nadaju se necemu da ce kasnije biti boljeMa primaju sve samo ti odbijaju taj procenat koliko je ispod 62.