Ječam 2022-23

Da li je neko koristio regulator rasata Cerone u ječmu? Ja sam sa tim prskao i nije uspelo ništa, ječam je 1,2m sigurno. U kom uzratu bi trebao da se koristi taj regulator, ne znam gde sam pogrešio.
Ja sam i to u maks dozi i isto ne vidim efekat jecam je narastao strasno,dok je kod psenice druga prica.

Isprkali smo kolegi ječam sa univoq, tek posle smo skontali da on nije za ječam, tj nije naveden u njihovom uputstvu
Moze li biti posledica? Biće da je od corteve verben za ječam

Dete od 6 godina i zanzibar... ...
a6653e2f6b7413428ceda022b5f2c8ad.jpg

b7ed959841655fab79dc2717f02c2a5d.jpg

40f4afed53eecbaff2f2fc32da2d87d6.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja sam radio prvi tretman sa rejvikerom i to poprilicno kasno i mislio sam da ne idem vise ali pojavila se bolest. Kakav je duet turbo?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Danas svratio da obidjem ječam, Grand, bio sam strasno razocaran, stidljivo sam se nadao da se popravio malo jer je ogromne probleme pravila voda koja se zadrzava u pojedinim delovima njive.Situacija je mnogo bolja, jeste se malo razdvojio jer tamo gde je bila voda, nije napredovao samo je goreo, sada ima i po koji klas ali deluje prilično zdravo.Radjena su dva tretmana u martuni pre 15dana i sutra planiram da mu dodam malo vestaka tamo gde je niži i jos jedan tretman Exorta plus i vantex i to je to, pa kako bude.
https://ibb.co/nMFXRLY]
Evo kako je bilo pre dve nedeleje
https://ibb.co/vJqVLWg][/url]

Ns talos....oko 90cm negde i 110visine,pre nedelju dana malo jace kada sam bio bas ga uhvatilo napad bolesti nesto se mucio,pozuteo sav,nisam ga dirao,kise bilo slabo i sada kada ga vidim sasvim zadovoljan
Videcemo sta kaze prinos na kraju
Cekamo kisu...moj deo bas obilazi opet

C02VXbd.jpg

Ja sam uzeo duet turbo, pulox i bioeho i to ce mu bude do kombajna

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Јел тај дует турбо више за болести листа или заставичара и класа .Видим да људи ради и т1 сњим а и т2 па ми сад није јасно.

Grand koji je dobio samo 100 kila ureje. E sad se postavlja 2 pitanja sta bi bilo da nije prskan sa Cerone ili da li je Cerone imao efekta?

Kod mene isto Grand ovako visok i polegao je. Šta će biti sa tim što je polegao? Sutra hoću da prskam fungicid, da li postoji nešto da se doda da se ispravi ili barem da se ne uplesnavi?

Moj jecam sejan 3.decembra,neprskan zdrav kao dren nema ni jedan zut list,ovo je skarlet imam i bingo on je jos bolji i vec je isklasao ali sam zaboravio da slikam
d4a90e5ae9f1180c4e19bed1213db77d.jpg
44a750ba3d1193908b7d5dd3e0fc78ca.jpg
85fdb970249614922b1045061405e013.jpg

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh