IsonSa čim si ga prskao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IsonSa čim si ga prskao?
Ja sam i to u maks dozi i isto ne vidim efekat jecam je narastao strasno,dok je kod psenice druga prica.Da li je neko koristio regulator rasata Cerone u ječmu? Ja sam sa tim prskao i nije uspelo ništa, ječam je 1,2m sigurno. U kom uzratu bi trebao da se koristi taj regulator, ne znam gde sam pogrešio.
Ja sam u rwa za drugu zastitu ječma i psenice dobio univoq,receno mi je da samo prskam i da mirno spavam ;-)Isprkali smo kolegi ječam sa univoq, tek posle smo skontali da on nije za ječam, tj nije naveden u njihovom uputstvu
Moze li biti posledica? Biće da je od corteve verben za ječam
Ja sam uzeo Reviker za drugi tretman..Sa kojim fungicidom uraditi drugi tretman u jecmu?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Meni je jedan agronom baš njega preporučio za drugo prskanje+insekticid.Kakav je duet turbo?
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Kod mene isto Grand ovako visok i polegao je. Šta će biti sa tim što je polegao? Sutra hoću da prskam fungicid, da li postoji nešto da se doda da se ispravi ili barem da se ne uplesnavi?